Så er der svømmestævne idag, om 1 time er der opvarmning, update følger!

Så er der update fra svømmestævnet der gik fik, Toke var tilmeldt i 5 dicipliner og havde hjemmefra "brokket" sig lidt over at det kun var distancerne 25 og 50 meter han måtte stille op i.

Han måtte dog i løbet af eftermiddagen sande at der er forskel på at svømme 50 meter til træning og 50 meter til konkurrence. Det første løb var der stort frafald, så han var eneste på banen -lidt af en underlig debut.

Efter 3 løb var han godt færdig, men klarede alle 5 løb i god stil; nogle medajler blev det vist ikke - det tror jeg slet ikke der er i svømmeskolen, men det var en oplevelse at være med - det gav vist også et lille relalitets- og form-niveau check (smil)

Vi tre andre var med under hele stævnet fra 11:50 til ca 16:15 idag, det var hyggeligt og varmt(advarsel) - men også en laaanngggg dag for Christopher.