Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Update: Jeg har siden testen været lidt rundt i Sonos verden - ikke som lytter dog - men opsætningsmæssigt; og det er klart gået op for mig, at man hænger ret hårt på de valg som Sonos bestemmer - f.eks kan man godt have 1 eller 2 Sub's af den fulde størrelse, men 2 Sub mini er ikke understøttet. Man kan heller ikke have 2 x Era 300 som front left og right hvis man ville - argumentet er at det vil lyde dårligt: - det er måske rigtigt, men man kunne jo f.eks sætte Arc baren i en center mode. Men sådanne ting er slet, slet ikke lad'sig'gørligt.

Update 2

: Sonos har indtaget hjemmet - læs læs Incoming Sonos

Update 3

: Sonos har forladt hjemmet. Efter at have testet hele systemet (med 2 Subs) var både Anette og jeg enige om at dette var slet, slet ikke pengene værd... Musik var ekstremt dårligt (læs ovenstående) - TV lyd ogte udent ofte uldent eller diskantet og alt i alt var det bare ja: Pivringe..... til 25K... Så det røg tilbage til El Giganten. Derfor er dets før ret fine score også ned-justeret en del. Sideløbende med dette lancerede Sonos jo en ny App med masser af mangler og brugerklager, det var ikke afgørende overhovedet, men tankevækkende at man er så bundet op til hvad Sonos mener man kan og skulle kunne... Af samme grund bliver det næste nye system næppe trådløst.
Eftertænksomhed har nok også fået mig til at tænke at hvad SAMSUNG HW-Q995C giver for ca. 7500 kr i forhold til Sonos, er vildt.

...