Blog fra oktober, 2013

Så er der snart messe !!

Så er der snart krybdyrsmesse i Hedensted - http://rtr-jysk.dk/Nov/

Jeg tuller selvfølgelig derned med (forhåbentlig) min gode snake-ven Thomas og måske hans kone Bettina (smil)

Ren hygge og ingen seriøs shopping - ud over frostmus og muskå lidt dekoration...

Rasmus Gleerup har sagt han skulle med, men lad os nu se lørdag....

Forhøjet vandbrønd...

Så kom SP Jensen og forhøjede vores vandbrønd - desværre gik det lidt ud over vores fine kantsætning...

Lidt mere Molboarbejde eller hvad... 

Molboarbejde eller hvad...

Idag skulle vi have gravet vandbrønden fri, Da Klarup Vandværk ønsker at skifte måler i den - efter 2,5 år...suk

De har været forbi 2 gange og lagt en seddel for udskiftning, så den skulle graves fri idag - da den er (et sted) under vores stabilgrus.

Nå, det blev en hård dag - da den var svært at finde, jeg troede den var et sted, vandværket et andet - og kun efter at have studeret foto's fra Carport opsætningen juni 2011, fandt vi en måneagtig siluet - og ved at grave der dukkede den op efter 3 timers søgen... slet ikke i carporten, men lige på den anden side af en stolpe - under fliserne....også langt fra vandværkets infomation.

Desværre lignede en del af indkørslen en ørkenrotterede på det tidspunkt...

   

Men vi fik den fri, og dækket alt indkørsel til igen, stampet og granitskræver på..

Lesson learned: Det man ikke har i hovedet, må man have i arme og ben til skovling...


Dette var IKKE den korrekte lokation:

Toke bagemester

Toke i avisen for 3-4 gang; ca. samme artikel i alle lokalsprøjterne......

Kagerne var ganske gode:

LAN Party og efterårsferie

Efterårsferien startede sådan set med at Toke holdt et lille LAN party for ham selv, lillebror, Niklas, David og Anders. Alle ankom og startede tirsdag ved 14 tiden.

Kl. ca. 18 blev der grillet burgere på grillen til flokken og der var højt humør og kl. ca. 20 tog Anette og jeg i biffen for at se Riddick.

Da vi kom hjem ved 23:30 tiden var der stadig fuld gang i gaming på både værelse(r) og i køkken-alrummet hvor de alle havde slået en laptop op.

Natten gik og der var rimeligt stille - Christopher blev beordret i seng kl. ca. 02 og de andre fortsatte - kl. 05 måtte vi dog lige sende Toke en SMS om at de skulle styre sig, da bølgerne vist gik lidt for højt - trods alt.

Kl 08:40 vågnede vi efter en lettere urolig nat til dette syn:

  

David sovende hen over sin laptop, Anders sovende siddende på en køkkenstol, Toke på Christophers seng, mens Niklas sad og spillede....

Kl. 10 var alle unger hentet efter lidt morgenmad, og Toke var stadig frisk.

 

Kl. 12 var bilen pakket med hund, føde, tøj og dyner og kursen sad mod Pia og Lars sommerhus på Als odde (smil)

Der hyggede vi os de næste 3 dage - næsten uden internet, ungerne havde laptops med - men ingen net på dem.

Onsdag var bare ren afslapning med ild i brændeovnen (dejlig fed varme) og læsning af bøger og tegneserier. Toke gik helt omkuld ved 14-tiden og sov 3-4 timer efter LAN party'et.

Torsdag havde vi besøg af Tom og Karina (kollega fra Netic) samt Mathilde og Benjamin - til Pulled Pork (sat i ovnen kl. 04 om natten, gaaab), vafler med is til dessert og ellers bare hygge - det var en dejlig aften med masser af hygge, bare ærgeligt at Karina og jeg tabte i Partners til Tom og Anette (Revanche !!) Men Toke og Christopher syntes det havde været så hyggeligt, og Stoffer ville godt se Benjamin dagen efter (smil)

Fredag var vi en lille tur i Hadsund som altid - og fik 2 par bukser til Toke, én trøje til mig og 2 bukser til Christopher - ren shopping! Resten af dagen var også bare hygge.

Lørdag kørte vi hjem ved middagstid - ungerne var lykkelige - internet igen (smil)

      

Sommerhuset rummer også hvad der formodes at være en mår, vi kunne se den havde været på æg- og fuglejagt:

  

Den har det sikkert varmt og dejligt oppe i isoleringen.

Snart efterårsferie

Og endnu en weekend er ovre; lørdagen gik med at lave ikke så meget ud over almindelig hus-vedligehold og laden op til 40 års fødselsdag for Michael L. Olesen om aftenen.

Vi var inviteret til spisning på "Hos Boldt" og fik da godt nok den store menu, det må man sige - flot flot 6 retters menu med fuld vin-support og lige apetizer og gane-refreshment ind imellem.

Vi spise vel ca. fra kl 18:15 til kl 23:30 løbende - sådan "slow food" agtigt, og selvom vi ikke bællede, er sådan en menu med 6 forskellige vine og løbende opfyldning altså lettere buzz'ende når man er færdig; godt at vi havde taget bussen ind med Dorthe og Peter Glad, så vi ikke skulle køre hjem.

Ved 00:15 tiden listede vi af og fandt en taxa til at køre os hjem til ungerne, der havde hygget sig hjemme med mad fra Klarup Grill.

Søndag morgen kunne vi se at Michael og Dennis ikke stoppede festen før ved 06 tiden søndag morgen (tunge) Respekt - men ikke misundelse herfra

 

Søndag lavede vi godt og vel ingenting, ud over det der minimum skal til for at opretholde livet og få tøj på - vi sumpede rundt det meste af dagen, dog fik jeg lige købt en brugt Apple TV 3 ovre i Nørresundby, men det var også ca. det.

Igår aftes tog vi i Randers Regnskov, der holdt aftensåbent pga. FN's Internationale Pigedag.

Så vi kørte derned kl ca 17:30 og fandt at der heldigvis (som frygtet) ikke var fyldt med mennesker dernede; næste tværtimod.

Så vi gik ind og så tingene som sædvanligt, med en indlagt pause i skolestuen (Business as usual) til medbragte muffins og æblejuice.

Denne gang var det noget anderledes, da der hygtigt blev temmelig mørkt i kuplerne - her havde Christophers hjelm med lys og vores iPhone står gangbarhed for at se noget.

En af de sjove ting var, at når mørket falder på, kommer kakkelakkerne og flagermusene rigtigt frem, der er dælme mange kakkelakker rundt omkring, der pibler frem fra sprækker og kroge - ikke lige til Christophers store begejstring.

Kl. 20 var der opsendelse af lanterner man kunne købe, dette var dog lidt af et show pga. blæst og mange forhindringer på vej op, en del endte i træerne.

Efter et par hyggelige timer dernede - som altig - og en lidt anderledes sanseoplevelse kørte vi hjemaf.

http://www.byen.nu/?Id=8230

                

Back in fitness

Idag skal Anette og jeg tilbage i motionscenteret - hårdt tiltrængt efter sommer og en periode med (for) lidt motion...

Netic's 11 års fødselsdag

Lørdag var vi til Netic's 11 års fødselsdag på Støvring køretekniske anlæg, hvor der har helstegt pattegris og is fra Aabybro Mejeri, Ryå Is.

Det var "Slagter Ole" der leverede gris og tilbehør, hvilket man bestemt ikke kunne klage over, og Lindharts is var også guf.

Hele formiddagen havde der for Netic medarbejdere været mulighed for at få glatføre kursus på det køretekniske anlæg, det nåede jeg dog ikke frem til.

 

Efter maden ræsede Marco Sørensen alle rundt i en fin Audi S5 3.0 V6 333 hk (ikke den på billedet, det er hans sponsorbil fra Audi Aalborg) - på det køretekniske anlæg, både med skarpe sving og udskridninger

 

 

Its (almost) weekend :-)

Og imorgen fejres Netic's 11 års fødselsdag på køreteknisk anlæg i Støvring.

Først er der glatførekursus og efterfølgende er der ræs med Marco Sørensen (lovende/kommende/potentiel F1 kører) der er delvis sponsoreret af Netic (tommel op)

Søndag er der bevist ingen planer - mon ikke haven skal have en overhall til efteråret, og trampolinen pakkes væk..

Den Spanske Flue

Klart seværdig - jeg grinede mange gange (smil) 

(stjerne)(stjerne)(stjerne)(stjerne)(stjerne)

Nedbrud og natarbejde...

Nå, lige nu er klokken 02:57 og der er dømt natarbejde...

Faktisk skulle natarbejdet først starte kl. 01 og vare til kl. 05 - og det drejer sig om flytning af en database i Amazon skyen.

Så jeg kunne lige nå iseng og få 1-2 timer på øjet - troede jeg da, for 23:40 gik et større system ned, så det var og og se på alarmer m.v. Da klokken nærmede sig 01, måtte jeg tilkalde en forstærkning der kunne køre ud på arbejdet og se på en switch der var "død"

Så kl 01 kunne jeg starte på arbejdet der indbærer disse tidsestimater:

 

  • Forberedelse + lukning af systemet: 20 minutter

  • mysqldump: 10 minutter

  • mysql import: 100 minutter

  • alter tables: 50 min

  • Test mm : 30 minutter

 

Så der er lidt ventetid ind imellem, heldigvis kan en del af denne jo bruges til forefaldende arbejde og oprydning i sager i Netic's sagssystem.

Jeg er booket til møde kl. 09 på arbejdet, og efter arbejde skal Anette og jeg spise på Flammen med gode venner og så i Aalborg Teater og se "Den Spanske Flue" sammen med Netic - håber at jeg kan holde mig vågen..