Blog fra maj, 2013

Mere grillhygge og weekend

Så er vi nærmere weekend end igår, hvor vi (jeg) tog til grillhygge hos Karina fra Netic.

Først tog Anette og jeg dog lige ud og svømme en stak baner i Gigantium for at holde os fitte (smil)

Derefter kørte jeg til Hjellerup, hvor der var den årlige grillhygge med Netic før Hjallerup Marked starter - det var rigtigt dejligt varmt på Toms og Karinas store træterasse - men det der med kulgrill, kjøv nu en gasgrill for søren!!

   

Vi spiste gode bøffer og der var lækker salat og efterfølgende hotwings og pølser - alt sammen god mad (som hver gang fra Else / EK Cafeen på NOVI)...

Omkring kl 19 gik solen nedad og væk fre terassen og så blev det ellers godt nok pludselig temmelig koldt, og folk reste sig ret hurtigt for at få varmen. Lidt før kl 21 gik de fleste til forpransbal på markedet for at høre lidt musik og køre radiobiler (dvs. køre ind i Peter) men jeg listede mod Aalborg.

Da jeg kom hjem havde Anette sgu (igen) været aktiv i haven og slået græs både foran og bagved, det er altså "kun" 4 dage siden sidst, men ok: Gødning, varme og vand gør sit til at den gror som bare fanden...

Flere slanger...

Ikke hos mig, men min kollega Kim..

 

Efter at have set vores ved Netic Nuke Burger 2013 var han da geil, så søndag kl. 20 stod jeg i Nr. Sundby sammen med ham for at købe en fin Califonia kongesnog "Hector" med alt tilbehør - ved en ung pige, der vist troede det var hendes barn..

Så det var 1 down, many to go (smil)

Her er par af Kim's billeder:

Weekend over....(igen)

Så er weekenden ovre igen, og det var hyggeligt...

Lørdag var vi til 2 x 19 års fødselsdag i Århus hos Pia og Lars - det var Rasmus og Mikkel der fyldte år, store unger, tsk tsk - Det var en rimelig stille dag hvor det mest aktive vi vist lavede var at jeg fik malet 5 brædder og Anette gik med hunden inden vi tog til Århus. Vi havde en hyggelig dag og blev selvfølgelig fodret god og grundigt!

Søndag var der lidt mere gang i den, vi var først oppe og svømme - jeg klarede 80 baner og var da klar på mere - men Plantorama, Haven og det gode vejr trak også.

Så vi fik lavet noget af vores hegn til bål pladsen, sat rionettet rigtigt op og ordnet flere ting i haven... Nå ja, en times sol på madrasser på terassen blev det også til - super lækkert !!!

Netic Nuke Burger 2013

Igår holdt vi Nuke Burger for Netic for anden gang, egentlig var det bare noget der blev holdt sidste år som alternativ til "ny bil" kage, men det var så hyggeligt at vi ville holde det igen.

I starten af ugen så vejret ud til at blive 11-20 mm regn fredag, men som ugen gik blev DMI prognoserne mere og mere positive - hvor meget man så end tror på dem...

Anette havde fri, så hun fik lavet et stort stykke arbejde med forberedelse og kræsede (som sædvanligt) for os (tommel op)

 

Så det blev faktisk en solrig eftermiddag hvor vi kunne sidde på terassen, og det er altså bare hyggeligere end at klemme 16 mennesker inde i alrummet. Der var heller ikke så mange der var kørende, så der gik få sodavand i år, men en masse Mokai'er

 

Her er et par billeder fra event'en - de sidste smuttede ca 21:30 - og så kunne vi få ryddet op, lidt OCD har man vel (smil) 

 

       

NUKE Burger dag

Så er det idag at Netic skal til NUKE Burger event (firmabil event gentaget fra sidste år), og heldigvis ser vejret ud til at arte sig... (smil)

Haven er klaret og Anette har fri, så jeg er sikker på at alting bare spiller senere - og at hun helt unødvendigt er noget stresset ...

 

Nyt hurtigt internet

Så kom der KAFNET i huset, vi manglede lige en Router - og jeg var for nærrig til at købe en Airport Extreme, så det blev en DIR-652, der iøvrigt er ganske udemærket (og jeg har allerede en DIR-655).

Her er første måling:

 

Tilsvarende for Telenor ADSL var ca:

Download: 8 Mb/s

Upload: 0,8 Mb/s

 

Så det er noget af en forbedring, prisen er kr. 190/md - hvilket sikkert er billigere end den ADSL jeg havde....

 

Det kommer dog ikke helt på Netic hastighed fra arbejdet:

Nye naboer på vej...

Det må der jo være, hytten er solgt!

Hård pinseweekend ovre

Så er en hård pinseweekend ovre (smil)

Fredag var vi uden unger - Toke var til LAN hos Niklas og Christopher var afsat til mormor og morfar, så vi på VISA og fik noget lækkert mad, derefter så vi Iron Man 3 - den var endnu bedre end forventet (smil)

Lørdag formiddag gik vi igang med at male terrassen sort, det var hårdt og afsindigt varmt - hvilken også påvirkede forbruget af mailing; så kl. ca 14 måtte jeg en tur i Jem og Fix for at hente 5 Liter GORI 88 mere...

Efter at have malet ca 3,5 time var Linda og Svends Aage ankommet med Christopher, så resten af dagen gik med at ømme sine knæer, ryg og skuldre, der var hhv. ømme og forbrændte af solen; men godt så det ud! Senere om aftenen grillede vi og hyggede.....

Søndag forsatte vi i haven med at grave stolper ned til rionet, og satte hegnspæne til vores kommende bålhjørne... Om eftermiddagen tog vi til Hals for at hente Toke i Lotte og Brians sommerhus, og så var den dag jo gået.

 

Mandag forsatte vi igen igen i haven med at male hegnspæle, male planker til hegnet og rydde de gamle planker fra sidste års skurbyggeri tilside og på genbrugspladsen.

Efter aftensmaden var vi lige et smut i Vodskov for at hente et par BluRays fra Flemming, og se den hund de "passer".

 

Hård men givende pinseweekend!

Da Vinci Percy

Lige et par "friske" gamle billeder af vores boxer Percy, som - har vi fundet ud af efter 10 år - faktisk blev afleveret til en af Anettes nuværende kollegaer, ret pudsigt...

Men hun har været så sød at levere nogle billeder af ham:

   

Igår var der faktisk en ufattelig lyst til at rode i haven, pu ha....Hvad sker der dog? (tunge)

Vi fik slået græs igen, givet Toxan plænerens og sået mere græs..og så var der næsten ikke mere at lave....

 

Haven, bedre end før

Her i Kr. Himmelfartsdagen var vi en smule i haven, og det så sgu godt ud bagefter - bl.a. en græsslåning gjorde underværker... Der er også renset op i hækkene og plantet lidt træer etc.

Derudover er der handlet plænerens der skal på alle kløverne i den store plæne...

Et lille kig i gamle billeder afslører iøvrigt at vores havemøbler faktisk er +10 år gamle, vildt - noget så gammelt kan sgu næsten ikke (møbelmæssigt) findes inde i huset (smil)

 

Men her er friske havebilleder fra igår:

 

Kr. Himmelfartsdagsspisning

Igår havde vi Benny, Bit, Lotte og Brian samt Niklas og Markus forbi til spisning. Det blev en superhyggelig aften med grillet svinemørbrad svøbt i bacon - både "au naturel" og med pikant ost indeni, overraskende nok var det sidste model der blev spist mest af (smil)

Ungerne spillede som sædvanlig løs, og blev kun set når der var mad på bordet - hvilket fik Bit til (meget passende) - at sammenligne dem med myrer (smil)

 

Inden gæsterne kom havde vi haft en hyggelig dag med forberedelserne til aftenen, samt besøg af min tidligere kollega Flemming, hans kone Maiken og deres 2 børn - Julie og Toke. Lidt underligt at have en Toke mere i huset, og det lyder helt forkert når de taler om ham. Grunden til besøget var at de lige skulle se vores Zensehome, som de selv overvejer. Det blev et par hyggelige timer sammen med dem, hvor sludderen gik om alt ting.

 

Nå desserten til aften var iøvrigt Amo's suveræne chokoladetærte med Vebbestrup vanilieis, rent kræs for ganen. Vi var løbet tør for kaffefiltre (igen), og jeg måtte igen (pinligt) over til Claus og hente et par stykker - men han fik kage og is til betaling, så mon ikke han var tilfreds (afkryds)

Så er der snart 4 dage ferie, vi har heldigvis ikke de store planer, men får gode venner til mad imorgen aften (smil) Det er Brian, Lotte, Bit og Benny - samt Niklas og Markus.

Vejret er jo lidt af en joker, bliver det varmt og tørt til at gå i haven, eller kommer det til at plaske ned så vi må ty til NetFlix og ViaPlay?

 

Nu må vi se hvad tiden bringer, nye rulleskøjter venter jo også på at blive testet...

God tur til Tyskland

Igår havde vi en rigtig god tur til Flensburg med Claus og Mette - humøret var højt og vejret godt (smil)

Vi startede hjemmefra 08:30 og var på toppen af Karstadt i Flensburg ca. 11:30 - der var lidt kø vej Vejle. I Flensburg startede vi med en god kop kaffe og shoppede derefter 1-1,5 times tid, og fik så frokost på den glimrende kinesiske resturant vi var på sidste gang - super kækker buffet!!!

Efter en overvældende frokost gik vi ned langs havnen og gik en lang tur på begge sider og bare nød det supergode vejr og alle de grønne planter og blomster - her er man lige et par uger foran med foråret.

Efter havnen gik vi op i gågaden igen og fik en god is på MacDonald. Efter isen shoppede vi i Karstadt, her var jeg så heldig at finde et par rollerblades til 69 Euro - og med 50% - dvs. de kostede 35 Euro - billigt (Herhjemme koster de ca 1100 bananer)

Efter Karstadt kørte vi til Fleggaard og storprovinaterede som sædvanligt sodavand, mokai, øl, vin, slik og hundemad var de væsentligste ting, derefter gik det hjemad mod Aalborg, hvor vi var kl 20:00

Super god dag, med super venner!!

Snart weekend

Og imorgen går den til Tyskland med Claus og Mette, - der skal lige provianteret lidt øl, mokai, sodavand, nutella og slik til bl.a. den 24-05-2013 hvor der er Nuke Burger Event igen for Netic (smil)

Imens er ungerne hjemme, Niklas kommer ud så der er gaming, gaming og gaming til vi er hjemme - sikkert ved 20 tiden...

 

Søndag står den sikkert på lidt husligt arbejde - og måske i haven og rode lidt.