Blog fra januar, 2013

Av part 2

Det går bedre, her på 4. dagen - men er langt fra godt..

Igår gik jeg i en form for "behandling" efter at have droppet et lægebesøg, bl.a med min kollega Michael's Arvids naturprodukt som hans selv bruger på håndledene for sit karpaltunnelsymdrom, om hvilket jeg har endnu mere sympati nu..

Sekundært har Anette overtalt mig til at tage Ipren, bare for at være mere ovenpå - selvom det med at tage piller er noget jeg generelt er tilbageholdende med...

Men fremad går det, så der er håb for jeg er rimelig fit i weekenden til flytning, men jeg er jo ham der styrer lastbilen, så kan de andre løfte, he he

Idag er der langt arbejdsdag med et stort projekt for Trifork, så der skal Iprenen nok komme mig tilgode, ud på eftermiddagen er armene ret trætte og ømme...

Av for en weekend

Det var lidt af en speciel weekend, med blandede fornøjelser (ked af det)

Fredag tog Toke i sommerhus, så Anette og jeg lejede (der var jo også kedeligt håndbold) Dark Shadows og Poppers pingviner til Christopher.

Så fredag aften var hygge, dog faldt Anette i søvn midt i Dark Shadows, så resten fik vente til lørdag.

Lørdag var det aftalt at Anette skulle hjælpe Linda og Svend Aage med at rydde op, men igen da ville vi lige tage i motionscenteret; her tog jeg fat i lidt styrkeøvelser for første gang i 2-3-4 måneder, med det resultat at pludselig fik jeg en kraftig krampe i lårmuskelen og måtte stoppe..

Nå, Anette blev afleveret og jeg humpede hjemaf, bare at komme ud og ind af bilen var en udfordring, men det gik da.. da jeg kom hjem fik jeg da skuret brusekabinen ned med Cillit Bang (der SLET ikke virker som i reklamerne....), der var kalk nok til 1 års produktion hos Portland (tommel ned)

Natten til søndag vågnede jeg midt nat med seriøst (advarsel) ondt i begge overarmsmuskler (så der er da nogle), virkelig ondt og jeg kunne slet ikke strække mine arme ud; så det var ikke meget søvn jeg fik resten af natten. Dette er forsat indtil nu (mandag morgen), selvfølgelig er det meget mildere, men det meste af søndagen - hvor Anette også blev kørt op for fortsat at hjælpe - havde jeg mere end svært ved at stække især venstre arm bare nogenlunde ud; når den er bøjet er der sådan set kraft nok, men jeg kan ikke strække den. Så jeg tullede rundt det meste af søndagen uden at lave en skid fornuftigt..

Sidst på eftermiddagen hentede Christopher og jeg Toke og Anette i Vejgaard med traileren, kørte på genbrugspladsen med skrald, hvorefter vi tog hjem og hyggede lidt sammen og spiste en god aftensmad. Allle lektier var heldigvis lavet, så der var tid til at spille osv.

Håndbold så vi (heldigvis) ikke, det var jo også en meget trist affære....

 

Weekend and afslapning

En weekend uden planer som sådan : Dejligt

Toke futter for en gangsskyld i sommerhus med Niklas (og Lote, Brian og Markus) - det glæder han sig allerede til.

Imorgen skal Anette hjem til forældrerne og rydde op, mens jeg vist skal gøre lidt rent i brusekabinen, den ligner snart et kalkbrud...

Ellers er der ikke de store planer, iaften (fredag) skal der hygge med en lejet film - Taken 2 eller The Campaign kunne være enmer; håndbold gider vi bare IKKE se...

 

Så: God weekend!

Hyggeweekend i Haderslev

Denne weekend var dedikeret til Normann og Anette, vi startede allerede fredag med at have en fridag begge to, og fik sendt ungerne i skole og så var der dømt hygge hjemme. Senere tog vi i motionscenteret for at blive "fit" og til aften var blev der bestilt pizza for ungerne skyld, egentlig havde vi snakket om at spise i IKEA, da ungerne elsker det - men de ting vi skulle købe på samme tid var ikke nødvendige, så det blev lokal pizza.

For at prøve noget andet end de alt for almindelig pizza'er fra Venezia i Klarup, bestilte vi hos den nye hytte på Labyrinten og fik af vide det ville tage 25 minutter. Da vi kom derhen var der stopfuldt, og vi endte med at vente yderligere 40 minutter, men fik den ene pizza + 1,5 L Pepsi gratis som kompensation.

Det var sgi'gode Pizza'er - der må vi have fra igen (smil)

Lørdag afleverede vi Oskar hos svigerfar og -mor, derefter Christopher hos Connie og Carsten, og så kørte Anette og jeg sydpå til Hotel Norden i Haderslev, hvortil vi havde en overnatning med spisning, reserveret på sådan et 1/2 price tilbud via Citymonkey . På vejen nedaf  fik vi lige en Mac'snack ved Skanderborg.

Vi ankom til Harderslev lidt før 14, og kørte forbi hotellet ned til gågaden for at ose og måske shoppe lidt, men alle butikker lukkede kl. 14 nul nul dut og samtidig var der pissekoldt; så vi trak hurtigt tilbage til hotellet og checkede ind.

Værelset var næsten lige så koldt som gågaden, så vi fik fyret op under radiatoren og krøb under dynen og blev faktisk der og hyggede og drak rødvin til kl. ca. 18:30 hvor vi hentede kaffe i receptionen. Dette hyggede vi med endnu 1 times tid - og var godt sultne så; vi havde ønsket bord til kl. 19, men af ukendt grund var det reserveret til kl. 20.

Da hotellet ikke har åben resturant, men kun serverer morgenmad selv skulle vi gennem gågaden igen ned til resturant Firenze, hvor der var reserveret bord til os.

På Firenze fik vi en glimenrende forret bestående af Minestrone (dog uden brød desværre) og en hovedret med oksefillet og bagt kartoffel, den var super god, Desværre floppede deserten helt, det var pandekage med is, men pandekagen var sådan en sølle fætter man får 5 af for 10 kr og der var lagt et tykt lag flødeskum over - og så var den kold ved servering - ikke godt (tommel ned). Jeg fik en Mexikansk kaffe til, det var nu rigtigt godt.

Efter spisning gik vi til en Statoil tank og handlede lidt slik og faktisk også et Se & Hør (Fy ha), og hyggede resten af aftenen på værelset med TV, slik, rødvin og Mokai bragt hjemmefra (tommel op)

Næste morgen fik vi morgenmad - den var ok ud over der ikke var Nutella - en dødssynd (ked af det) Så kørte vi til Fleggaard og storhandlede - igen, igen og derefter direkte hjem og hente unger og hund.

Alt i alt en hyggelig tur, men den bekræftede også hvad jeg efterhånden har fundet ud af med de 1/2 price bud - man får hvad man betaler for, og de overrasker sjældent positivt.

 

PS3 Jongleren

Der er blev jongleret lidt med PS3 de sidste par dage, efter mine Media(center) ændringer forleden.

Den nye PS3 "Super Slim" 500 GB larmer umiddelbart lidt mere end de 2 stk "Slim" modeller 320 GB som Toke og Christopher har - så efter en del jongleren og bekymringer omkring gemte spil etc fik vi det på plads (indtil videre) igår.

Så jeg har byttet med Toke og har fået hans 320 GB ind i stuen.

Pulled Pork Weekend

Denne weekend var delvis dedikeret til at lave en test før Toke's fødselsdag, hvor han har ønsket levering af Pulled Pork til maden.

Så vi har indkøbt 4 nakkefilet'er, hvoraf den ene var afsat til denne weekend, og Connie og Carsten indviteret til at spise med lørdag.

Så fredag aften fik nakkefilet'en rub og blev pakket i husholdningsfilm - derefter sat i køleskabet

Kl. 04 lørdag morgen ringede vækkeuret, så jeg stod op og pakkede den ud og satte den i ovnen på 100 grader. Efter vi var stået op lørdag morgen, blev der gjort rent på ungernes værelse og kontoret, mens Anette forberedte coleslaw, chokoladefondant (blødende chokoladekager), dej til boller og kartofler til om aftenen.

Efter rengøring smed vi Christopher op til Andres, Toke og Niklas i svømmehallen, mens vi selv tog nn tur i City syd for at handle bl.a. spare- og LED-pærer til rundt omkring i huset, samt et par hylder fra IKEA.

Efter vi kom hjem forsatte klargøringen til aftenen. Kl 17:50 tog vi nakkefilet'en ud af ovnen og den var perfekt, så der var lækkert aftensmåltid med PP burgere og chokoladefondat med is til dessert.

Resten af aftenen hyggede vi med Connie og Carsten og så billeder fra deres tur til Thailand.

Søndag slappede vi af - var dog lige på genbrugspladsen og rundt i City Syd for at hente en voksdug og flere LED- og spare-pærer til hjemmet (smil) Derefter teste jeg PS3'en med Grand Turismo i 3D, det giver lidt extra til gameplayet!

Om aftenen rodede jeg videre med PS3'erne og vi spillede lidt Grand Turismo mod hinanden Toke og jeg.

Media(center) ændringer

Nå, så skippede jeg min AppleTV2 til fordel for en PS3 - fordi:

  • NetFlix virkede ikke altid på AppleTV'en (der var Jailbreaket)

  • Det var min klare fornemmelse (og der er ikke Netic enighed der) at AppleTV'en ikke altid kunne vise ok opløsning, det blev jævnligt meget grynet - kan dog være Telenor forbindelsen. Men der er nok ingen tvivl om at PS3'ens GPU er noget stærkere end AppleTV'ens (der maks klarer 720p)

  • Jeg fik en god pris for AppleTV'en - gav 562 kr i USA og fik 1000 kr for den + fragt. Og den var +1 år gammel

  • Spil på PS3 kan køre 3D

  • NetFlix SuperHD er kun supporteret på:

 

Men der er også mistet et par ting i den forbindelse:

  • PS3'en larmer sgu godt nok en del, det er nok det mest irriterende

  • Ingen video-airplay (så vi meget sjældent brugte, men det virkede fint fra iPad'en)

  • PS3'ens menu er ikke særlig intuiativ eller har WAF, samme gælder PS3'ens joystick
Confluence styling hygge

Lige for tiden roder jeg med at lave en guide til at syle Confluence (produktet fra Atlassian som dette site er baseret på) - guiden kan ses på Styling Confluence

Det er ren og skær hygge og non-profitabelt (smil) Jeg kigger også på lidt alternative lighboxes til at pifte alle billedsiderne op med, så der kommer lidt flere funktioner.

Samtidig modtager jeg Børsen i 3 mdr. på et gratis abbonnement, så der er lidt erhvervsstuff der bliver pløjet igennem hver aften til kaffen eller te, som vi faktisk har drukket de sidste par dage.

Ellers skulle jeg gerne modtage min PS3 idag til stuen, så vi kan se noget NAS film og NetFlix igen (tommel op)

Back at work 2013

Det var dælme hårdt at vækkeuret skulle ringe kl 06 idag, selvom ungerne (heldigvis) ikke skulle I skole, det gav mig og Anette ro på til at tage en rolig morgen - trods alt (smil) Men det havde været rart at snue videre til kl 9-11 stykker som vi har gjort de sidste mange dage.

Generelt har vi været meget afslappende i julen og ikke haft mange aftale, - hvilket har passet os fint.

Men det er nu også rart at komme tilbage på arbejde og se alle kollegaerne!

Her er et billede af de nytårsløjer der var lavet mens vi var i sommerhus, vores Naboer Claus og Mette bedyrer at det ikke var dem (i år) ...!