Blog fra august, 2012

Viva Las Vegas - I November

Så er der tur til Las Vagas, - konference omkring Amazon. Ser virkelig frem til begge ting

https://reinvent.awsevents.com/

Det bliver forhåbentlig en super tur, vi regner med at have weekenden før til rådighed til sightseeing, flere fra Netic var derovre sidste år.

Så kommer weekenden

Og igår fik Carsten og jeg sat dør i skuret - det var fedt (smil) Anette og jeg fik også købe Hardiplanker til at dække soklen med (tommel op)

I eftermiddag skal der købes lidt løst tilbehør som pyntelister og amaturer same kopbor til solcelleanlægget.

Imorgen er det skur fortsat og derefter tager vi en tur til Århus til Fødselsdag, dog uden overnatning.

Søndag er det skur igen, der er ikke andre planer.

Weekend over

Så er endnu en weekend ovre, - som sædvanlig gik den alt, alt for hurtigt....

Lørdag startede vi tidligt, kl 08:45 var jeg ude og hente Carsten, hvorefter vi fortsatte til Havnens Lavpris Træ. Her fik vi handlet os frem til ca. 52 m2 profilbrædder i hhv. 480 cm og 510 cm længde, lånte en gammel lastbil (efter at manden havde talt vores ører af) og fragtede det hele til Klarup.

Efter at have afleveret lastbilen igen gik vi igang med at sætte isolering og profilbrædder op; det gik rigtigt godt hele dagen, Anette, Carsten og jeg - jeg savede i længder, mens Anette og Carsten satte op. Da det først kørte var vi under 1 time for den ene side.

Men selvfølgelig skulle vejret have en finger med i spillet - kl ca. 15 kom regnen og gjorde desværre en brat ende på "fornøjelserne", ligesom vi skulle igang med loftet - ærgeligt, da vi ellers havde nået loftet også....

Kl. 18 tog vi alle 4 til vejfest for Kærhavegårdvej i et stort telt på det grønne areal, der var grillet kød og pølser, mens vi havde salat med til fællesbordet. Vi sad selvfølgelig sammen med Claus og Mette fra nummer 131, men desværre blev Anette lidt sløj ved 10 tiden, så hun og Mette forlod festen mens Claus og jeg fortsatte på hhv. Russisk Vodka og Ameretto. Ved 00:30 tiden gik vi hjemaf efter at have hygget os gevaldigt (smil) Og med en lille bøhmand på.

Søndag var vi med Netic's personaleforening i Fårup Sommerland, bilen var fyldt med regntøj - men det blev en dag uden regn, faktisk med flot solksin fra 14 tiden. Der var buffet og kaffe, så det var super nice!

Efter kaffen ved 16:30 tiden kørte vi mod Klarup, og forsatte med skuret igen, igen - vi fik sat stern og rem på, og malet resten af plankerne til vindskeden.

130 Års fest og stort skur

Lørdag var vi til 2 x 65 års fødselsdag hos Laila og Børge på hhv. Vildbjerg Hotel og hjemme hos dem selv. Det blev en superhyggelig dag hvor vi genså de 3 onkler: Poul, Emil og Bent - Super hyggetligt og en dejlig varm dag.

Efter spisning på hotellet tog vi til Skibbild og fik kaffe og kage, og var lige nede og se Michaels hus (smil)

Søndag gik med at hente isolering til skuret og bygge gulv, se friske billeder på Familiebilleder 2012

Desværre var der leveret forkerte dele(advarsel) til døren, så den må vente, øv ...

Stort skur forsat

Det er ikke ment at opdatere med billeder etc, når man arbejder fra man kommer hjem - så er kræfterne ikke til så meget.

Men her er lige et galleri over tingene:

Stort skur

De sidste 3 dage er gået benhårdt med at sætte det store skur op i høj solskin med hjælp fra familie, billeder følger snarest (smil)

Nye Tatoos

Idag var Anette og jeg lige forbi "Tatoo Birger" på Vesterbro i Aalborg, for at få lidt maling på kroppen:

Anettes på foden

Normanns på højre arm

 

Møjvejr og skur

Sikke et møjvejr - Her på 1 dagen af vore skurbygning, hvor vi havde regnet med at starte på sokkel/underlag.....

Det pisser ned og har gjort det hele morgenen, vi var hos dyrlægen kl 08:30 derefter Jem og Fix, Bauhaus, Jem og Fix (igen!) og derefter Bilka..

Så vi fik da en gummihammer, målebånd og 10 L sort maling... men sokkelsten og sand venter....

 

Øv...

Busy Lørdag

Efter at have været i sommerhus et par dage, tog vi hjem igår aftes, fordi at Ole fra Netic skulle lave nogle changes; hvor jeg var backup og CM, så uden internet i sommerhuset var det ikek så fedt.

Vejen gik forbi vaffelhuset i Øster Hurup, hvor vi fik lækkert is - og bilan var iøvrigt totalt overpakket, 4 mennesker, hund i bur, 2 cykler, 4 dyner m.v..

Idag lørdag statede vi med at tage i motionscenter, derefter hjem og gøre rent samt smide en mase l*rt ud fra ungernes værelser. Efter rengøring var det ud og storhandle til Dorethe m.fl kommer på besøg imorgen.

Efter at have handlet var klokken blevet næste 16, men bilen trængte bare - og fik derfor også lige en støvsugning, aftørring og vask, samt efterfølgende insektrens på forenden, by hand.... hårdt og belastende at gøre..

Så nu er den næste 19, og aftensmaden - lækker kylling ala Anette venter.... (smil)

Cykeltur med Toke

Igår skulle vi efter aftale cykle sammen til Pia og Lars sommerhus.

Vi startede hjemmefra kl ca. 16:45 efter at have pakket bil etc, og med faderens dårlige planlægning, valgte han at tage Hadsundvej sydpå, da jeg mente der måtte være cykelsti et godt stykke af vejen, noget jeg vidste der ikke var ned af kystvejen.

Nå - det var der desværre ikke, så vi cyklede et godt stykke ned af Hadsundvej på vejen; heldigvis var der ikke så mange biler, og de var flinke til at køre bredt udenom. Men det er sgu ærgeligt at der ikke er en cykelsti ved sådan en befærdet vej.

Højdemeter blev turen en meget stor udfordring (se grafen nederst) - modsat kystvejen over Egense, der er tæt på flad - og alle bakkerne tog livet af os (der er nogle pæne nogle omkring Lindenborg Gods), samtidig med at Toke's cykel bare slet ikke er optimal, en billig MTB med brede ikke for godt pumpede dæk og selv når han cykler ned af bakke kan min egen Avenue rulle med i samme hastighed (smil) Det påvirkede osgå den generelle hastighed på lige strækninger.

På en tidspunk valgte vi at forlade Hadsundvej mod Kongerslev, og forlod dermed den rimeligt optimale rute (ærgeligt nok), men det var bare en smule belastende at køre på Hadsundvej. Vi nåede forbi Bælum og med 33 km i bagagen på turen havde vi ca. nået Øster Hurup af kystvejen; på vej op af en bakke udenfor Bælum fik Toke krampe i højre ben, og da det var blevet koldt og vi var sultne tilkaldte vi følgevognen, der kom og samlede os op (tommel op) Tak for det, Anette og Christopher!

Men god tur, god far/søn snak osv - og knægten kæmpede absolut for sagen (smil) Stor cadeau

Lille skur part 2

Så kom skuret mere på plads med begge sider - der er også lagt sider og klargjort til fliser + sand