Blog fra juni, 2012

3G WebCube fra 3

Igår skulle jeg sætte en WebCube op istedet for svigerfars Skyline - der jo er gået rabuns....

Det var med lidt spændende, da 3G jo ikke altid er kendt for at være lykken, ikke på TDC eller Telenor anyway.

Men jeg må sige jeg var positivt overraskende, der var altså ikke meget forskel på min skod ADSL hjemme, og opsætning var ret nemt - man skal bare huske den kun understøtter trådløs forbindelse, der er ikke ethernet stik i...

Men en fin fætter, og så fik vi opgraderet div. Antivirus programmer og cleanet out på den. Endelig kom han på Facebook, så han kan se alle de billeder og nyheder vi poster.

Aarrggh - Regnvejr...øv

Nu var vi lige kommet igang med vores lille skur/indelukke bag huset - igår fik vi under et par timers tørvejr malet alle delene..

Så idag gik vi igang med at sætte det op, det gik fint, så vi kørte i Jem og Fix for at have tagplader og et par andre ting.

Og så pladrer det ned heroppe i Nordjylland, det er til at få lange boller af....øv

Men så gik tiden da med at rydde lidt op og få gjort årsopgørelserne færdige, efter lidt ringen til skat... og 5000 tilbage inden ferien er sgu ikke til at kimse af, dejligt !!!!

Igår tog vi til Sct Hans i Øster Anlæg - vi ville egentligt have været i Blokhus, men vejret var bare ustadigt - og vi var nok også kun i Østre Anlæg 30-45 minutter, før regne fik os hjem. Men vi mødte Brian og Karina, som vi ikke rigtigt har talt med siden 2004, vildt fedt at se dem igen (smil)

Sommerfest 2012

Lørdag holdte vi sommerfest 2012 for den normale gruppe, dagen startede med at familien Nielsen sammen med Toke's kammerat Lucas tog på marked i Klarup, men der var ikke rigtigt noget kl 10 om morgenen, loppemarkedet startede først kl 13. Så Anette og jeg efterlod ungerne for at gå hjem og begyndte t gøre os klar, bilen skulle også lige have en clean up til præsentationen.

Kl ca 13:30 kom der så et ordentligt skybrud, og vi var lidt spændte på hvor ungerne var, det fandt vi ud af kl 13:45, hvor de stod under et tag gennemblødte, så de måtte lige hentes.

Derefter hentede vi Bit og Benny, tog ind til Brian og Lotte, og da resten (Jørgen, Diana) var kommet og gik vi mod Elbjørn hvor vi fik kaffe og kage.

Da vi skulle forlade Elbjørn var vejret RIGTIGT vådt, og efter at have stået i læ i ca 1/2 time, besluttede vi os at løbe mod bussen, og det blev en våd affære, føj da. Alle var mere eller mindre gennemblødte. De fleste tog bussen tilbage, men undertegnede samt Jørgen og Diana tog lige en snak på BK (tommel op)

Derefter tilbage og grille hos Brian og Lotte - og spisning i deres nye flotte køkken, drikkevarer var der nok af, Brian have lidt resten fra karnevallet, bla. CULT Shaker, som er noget værre sødt pis ala Red Bull, føj da.

Så vi hyggede os, men man må nok sige at vi er ved at blive en noget tam flok, Jørgen og Diana smuttede kl 23:30 fordi de skulle til Skjern og Zelina skulle til ridestævne, Benny blev syg og Bit ville vist mere til grillfest i Klarup... Så vi hyggede lidt videre med Brian og Lotte og fik nogle gode snakke, men ved 2 tiden ebbede "festen" ud.

 

Så er det weekend

Eller næsten anyway, men denne er også godt booket:

Idag er der Karneval for skolerne i Klarup, så Christopher skal ud og gå optog (hvor Anette støder til) efter dette skal vi en tur i motionscenter for at blive fitte. Resten af aftenen skal bare være afslapning og hygge!

Imorgen er der marked på boldbanene i Klarup, Toke har allerede krille i købefingeren for at erhverve sig noget skrammel, derefter skal bilen rengøres inden vi skal ind til Sommerfest hos Brian og Lotte, sammen med slænget fra Skjen samt Benny og Bit. Toke og Christopher skal så være alene hjemme hele eftermiddagen og aftenen, men det glæder de sig til - det betyder jo pizza/burgere og spil, spil, spil....

Søndag, når tømmermændene har lagt sig, er der fødselsdag i Gug kl 12 for Carsten og Casper....

Så jo... det var den weekend  

Liam Aslan fra Hørning

Igår suste vi lige ned til familien i Hørning for at se den nye nevø/fætter - og her er han sammen med Anette:

Det var hyggeligt at være dernede, helt ærgeligt at vi skulle hjem da det jo var skoledag dagen efter

De er ca. lige så sløve.....på M1 kan man abre se samtalespecifikation online, det kan man så ikke på TDC. Forspørgsel fra 30-05 besvaret 13-05...suk

 

 

TDC 13-06-2012 Kære Normann P. Nielsen

Tak for din mail.

Vi har .d.d bestilt en samtale specifikation til dig , du vil modtage den med posten

 

Vidste du..
..at vi har samlet alt, hvad der er relevant for dig som kunde hos TDC på http://tdc.dk. Her finder du informationer om vores produkter og aktuelle tilbud.

Venlig hilsen

TDC Privat

 

Fra: Normann P. Nielsen [mailto:bnp@mos-eisley.dk]

Sendt: 30-05-2012 19:02:03 

Til:Mobilmail

Emne:SV: Kontakt TDC - Privat - Mobil - Regning - Regningsforklaring[DocID:15691879]

Privat - Mobil - Regning - Regningsforklaring

Spørgsmål/kommentar

------------------------------------------------

Jeg vil gerne have en liste over nummeret

 ******** der forklarer hvorfor mit alarmsystem

har sendt sms\'er til udlandet og lavet

datakald.

 

------------------------------------------------

 

Kontaktoplysninger

------------------------------------------------

Navn : Normann P. Nielsen

Kontaktperson : Normann P. Nielsen

Kontaktnummer : 25277268

Adresse : Kærhavegårdvej 145

Postnr/by : 9270 Klarup

Mailadresse : bnp@mos-eisley.dk

Mobilnummer : ********

Kundenummer :  ********

------------------------------------------------

SKAT - Dårligt svar..

Nå, da vores årsopgørelser ikke er lukket pga. manglende oplysninger, forfattede jeg en email til skat (selvfølgelig via deres hjemmeside, så styre de jo alt) - det er ca 20 dage siden, og vente, vente, vente....

Nedenstående er som svaret, som er totalt pointless, og fortæller mig nada. I samme forbindelse fik jeg pludseligt 2 udvidede årsopgørelser fra dem...

Tænk det har taget 20 dage at komme op med... (tommel ned)

 

Svar fra SKAT – Modtaget d. 12.06.2012 13:34

Da du har den udvidede selvangivelse skal du selv indbertte alle oplysninger til SKAT. Du skal også godkende dem som er oplyst til SKATi forvejen.

Du bedes inberette oplysningerne inden den 1. juli 2012, for så undgår du skattetillæg ved forsent indberetning.

På skat.dk kan du indberette oplysningerne, du vil kunne se din årsopgørelse med det samme. 

Med venlig hilsen
Natasja **** **********
SKAT 
Kundeservice NS

Tlf. 7222 1818

------------------------------------------------------------------------

Besked fra Kunde - Afsendt d. 22.05.2012 08:29

Emne: Skat | Årsopgørelse (2011) | Årsopgørelsen i TastSelv/skattemappen er ikke klar
Telefon: 25277268
E-mail: bnp@mos-eisley.dk

Jeg prøver at få lukket min og min kones årsopgørelse - hhv 210970**** og 030973**** - men der mangler nogle opolysninger, åbenbart bolig for mig. Vi har dog begge fået en ejendomsvurdering pr. 14-01-2012 på Kærhavegårdvej 145, 9270 Klarup - Altså vores bolig.

Så informationen må jo være der, da I (skat) har sendt brevet med vurderingen.

Så hvad gør jeg for at få lukket årsopgørelserne? 

Med Venlig Hilsen
Normann P. Nielsen
Fætter, Nevø...

Så er der en på vej fra Hørning - spændende (smil)

Vi ser frem til at høre mere!!

Hej jeg hedder Liam Aslan og jeg kom til verden i morges kl 0821 og vejer 4784 gram og er 55 cm. Jeg kom ud efter 1 time og et kvarter efter mor og far ankom til hospitalet. Ps jeg er rigtig sød.
Løb udenfor eller på bånd

Pu ha, idag måtte jeg løbe "live" da vores nøgle til motionscenteret skal fornyes. (ked af det)

Og hvor er det bare totalt anderledes at løbe i den virkelige verden, jeg vil (næsten) sige ubehageligt, - men mere på alle måder anderledes, og jeg tror man skal se på løb fra 2 vinkler:

  1. Dem der faktisk kan lide at løbe og ser selve turen som en oplevelse

  2. Dem der løber for formen og sundhedens skyld, punkt 1 er jo delvis nok med heri (smil)

Og jeg hører klart til punkt 2, jeg løber for at holde kroppen i form og for følelsen bagefter, tilfredsheden over en indsats.

Anyway , anderledesheden er for mig at:

  1. Hvor man på båndet er pacet af båndet konstante fart og det at man kan se hastigheden og distancen, er man udenfor i en eller anden grad mere tvunget til selv at holde en fart på blandet grund og i blandede miljøer

  2. Hvor man på båndet er pacet af "medløberne", andre motionister og endnu bedre svogere, er der incitament til at gøre indsatsten, udenfor er man typisk (jeg er) alene og det giver mig bare 0 motivation...

  3. Hvor man på båndet er i et statisk miljø med fast temperatur og luftstrømme, er man udenfor udsat for forskelligt vejr og vind, det syntes jeg slet ikke om, mens en kollega har givet udtryk for at man sveder alt for meget på et løbebånd

Ud over det, er mine muskler så forskelligt påvirkede af at løbe udenfor eller på bånd, når jeg har været udenfor på 5-7 km, sværter mine underben og lægmuskler helt vildt, mens det ikke sker efter 10 km på båndet.

Endelig er der distance/tidsmåling - noget er ikke korrekt når min kadance/pace indenfor på båndet er konstant mellem 11.5 til 13.5 km/t, men næsten det samme udenfor, hvor jeg føler det som at lunte og det er meget ujævnt. Enten skyder Endomondo noget over den virkelige distance, ellers er løbebåndet en løgner.... Jeg har tænkt over det før, da jeg i 2010 løb hjem fra arbejde nogle gange, med et resultat der overstiger hvad løbebåndet fortæller - og det var IKKE kønt eller flot løb, det var hulter-til-bulter-støn-ubehag ud af banestien mellem Gistrup og Klarup.

På løbebånd kan jeg løbe 5 km på 24 min uden større problemer

Udenfor tog jeg idag 6.5 km på 32 min med store problemer

Det hænger bare ikke sammen.....men konklusionen er klart at jeg foretrækker løbebåndet (tommel op)

Idag skulle vi have været en tur i Ree Park, men da jeg var nede og købe morgenbrød blev jeg enig med mig selv om det var alt for koldt og blæsende..

Så kl 10:15 tog vi en hurtig beslutning om at se Piraterne i biffen med ungerne kl 11, så det var tjep, tjep for at nå det - hvilket vi gjorde uden problemer.

Efter biffen tog vi op til min kammerat Thomas for at se de 6 hundehvalpe de fik for 5 uger siden - 6 flotte Rotweiler hvalpe - der heldigvis alle var afsatte (smil) Jeg skulle selvfølgelig også lige se hans slanger, sådan nogle har man jo ikke meget kontakt til mere....

De blev et par superhyggelige timer med Thomas og Betina, dejligt at se at de havde det godt og var faldet til i Langholt - og deres lille datter var næsten 2 år, vildt som tiden flyver ...

Her et par hundebilleder:

    

Se alle billeder på Familiebilleder 2012#HvalpehosThomas05-06-2012

 

http://bt.bilen.dk/test-og-artikler/test/2012/05/ferrari-f40-er-stadig-en-superbil/

Den manglende da klart på Silverstone, men man kan jo ikke få alt, he he.

FERRARI F40

Læs om den på http://da.wikipedia.org/wiki/Ferrari_F40

 

 

Update på havearbejde....

Igår var der et større eller mindre setback, i en del af vores restjord udenfor huset er der 2 lag, et af en slags kalk/grus og et af ler, og de er nærmest til at hugge eller stikke i, - det tager sindsygt lang tid at fjerne dem... 

Så, et mindre setback i tid....

Idag har Dorethe termin - så vi krydser fingre for en Liam på snarlig vej, han er ihvertilfælde stor nok, det så vi sidste weekend!

Og så skal der arbejdes i haven - billeder følger senere..

 

Weekend på vej

Og denne weekend er der ikke de store planer - sidste weekend/pinse var jo et renden rundt (smil)

Men haven og hegnet skal der jo nok arbejdes lidt på - alt efter vejrets luner. Og lørdag aften skal vi nok se den nye Sherlock (igen) - Game of Shadows; fed oplevelse i biografen, den kan ses igen.