Blog fra juli, 2011

Ferie dag 9 - ingen internet
Hm, idag efter vi have skovlet og jævnet grus, ville vi egentlig til stranden - men nu pisser det ned...
Så jeg ville lige ligge nyt firmware på min ADSL router for at få den til at virke ordentligt, men det døde den så af.
Efter kontakt til Telenors's kundeservice, der kun sender med Post DK er der så ikke internet før der kommer en ny - man kan ikke bytte den selv, det er da skod service....
Så internet er først tilbage på Kærhavegårdvej 145 på tirsdag eller onsdag...
C U
Ferie dag 8
Argg det er svært at rejse sig fra sengen hvor jeg ligger med iPad'en mens Anette og Stoffer stadig sover.... Men der er jo en masse grus der venter .....
 
Update - Jeg kom da igang med gruset, men det var ikke lige med den helt store motivation, heldigvis meldte svoger Carsten sig på banen for at assistere og fra 13:30 til kl ca 18 sled vi i det og fik hele den resterende - vel ca 10-11 m2 fjernet og jævnet ud, så der kom manger at blive planet imorgen. Fedt at de kom og hjalp, ikke bare var det fysisk hjælp, men også en "psykisk" opbakning - når han er med kører det bare nemmere :-)
Ferie dag 7
Så blev det dage, - eller rettere morgenen hvor jeg skulle køre far og Nina til Aalborg Lufthavn, da de skal 14 dage til Sct. Petersborg.
Jeg var der faktisk igår aftes, da vi hentede familien Pedersen efter 3 uger i US of A, efter afhentning tog vi hjem til dem og fik Pizza. Se et par billeder her
Nå, men jeg var oppe kl 5 og fik dem kørt over, ingen problemer der, en lille bonus er at vi nu har en bil med træk i 14 dage :-) Efter at have kørt dem over, hentede jeg et franskbrød og kørte hjem og sov igen....
Jeg blev vækket af et brag 07:36 og viste med det samme, at vores næste 16 m2 betongrus ankom, så bilen skulle flyttes - og jeg var knap vågen mens jeg bakkede den væk....Gaaab
CIMG1753
CIMG1748
Så hele formiddaggen og en del af eftermiddagen gik med at flytte betongrus, pu ha - det var alt for varmt til det var praktisk.
Efter at have "opgivet" tog vi et bad, slappede af og kørte ud for at hente de sidste ting til vores carport ledninger, vi valgte at spise i Bilka da vi ikke gad lave mad (Toke var hos Niklas) og vi fik også lige et par billige lamel-gardiner til stuen med hjem :-)
Da vi kom hjem satte vi os med bog og kaffe på terassen, det var superhyggeligt og vejret dejligt - Nice !!! Her et par billeder - og et af Stoffer i sin fede t-shirt fra USA:
 
CIMG1756
CIMG1757
Ferie dag 6
Idag var vi lige en tur i Blokhus, for at der også skulle ske noget for ungerne - det var FEDT at være i Vesterhavet - det er længe siden.....
Toke der normalt er en vandhund var dog ikke lige med på den - det var Christopher heller ikke i starten, men da først han fik smag for det var han slet ikke til at få i land - jeg skulle helst bære ham ud i bølgerne.
CIMG1735
Se alle billederne her
Ferie dag 5
Idag blev der rykket lidt mere igennem, da Torben, mor, Linda og Svend Aage var indkaldt.
Før dette gik løs, var jeg dog lige på jagt efter en faskine og rør, så vi kan lave afløb fra carporten, efter en del besvær fandt jeg 50 mm rør i biltema, og de har et fint udvalg af bøjninger etc... Så hjem igen, hvor de andre var gået igang med at skovle stabilgus.
Det viste sig hurtigt, at der desværre slet ikke var grus nok, trods det at vi have fået leveret 16,5 m2, mod de planlagte 12 - Øv
Faskinen kom godt igang, og mangler lige nu bare den endelige tilslutning, selvfølgelig havde jeg ikke købt rør nok, og ikke tilstrækkelige bøjninger, men sådan er det jo at lave tingene lidt efter gehør...
Her er friske billeder http://www.mos-eisley.dk/billeder/familie-billeder-2011#Familiearbejdsdag%2027-07-2011
Ferie dag 4
Idag var det sgu da i det mindste godt vejr, og Skagen Betron var så flinke at komme med stabilgrus allerede, 4 læs af en gummiged, da deres lastbil er på værksted.
Så vi kløede på fra kl ca 10 med at begynde at skovle, vi blev dog enige om, at når der var hjælp muligt, skulle det udnyttes - fredagens skovling blev derned til onsdag - så mor, Torben, Linda og Sv. Aager dukker op imorgen for at skovle.
CIMG1710
Så vi har kløet på i andre henseender, der skulle afkantes til græsset og græsset er blevet slået (Tak for gaven - den fine pæneklipper!!) - Det ser vildt god ud; der er nærmest ingen ukrudt. Alle huller og render efter de sidste dages regn, regn og atter regn er lappet med jord, og vi håber på lidt extra frø fra gartneren snarest.
CIMG1716  CIMG1714
Anette har været igang med at rense hække og fjerne ukrudt over alt, det pynter virkeligt.
Så nu er kl 19 og arbejdet er slut for idag, men imorgen kl 11 går det løs igen!
Til at le af
Normalt er nyheder ikke lige til sjove link, men for dem der har en iPhone og kender dens "interessante" måde at lave stavekontrol på, er dette en total griner:
http://damnyouautocorrect.com/10484/the-top-15-most-popular-dyac-texts-of-all-time/
Ferie dag 3
Igår fik vi - mens der lige var tørvejr - gravet vore kloakbrønde ned i passende dybbe og gravet lidt mere ud
Idag fik vi bestilt 12 m2 stabilgrus, 60 m2 fliser og ca 250 kanter - til levering snarest. Efter denne bestilling tog vi i Biltema og købte isolering og gaffa tape, og i eftermiddags - efter at have set Watchmen inde i sengen, drev jeg mig selv ud og fik gravet ledningerne i carporten ned i jorden, beskytte af rørisolering og gaffa.
Desuden er der aftalt tid med en kloakmester, så vi kan få sat carportafløbene til kloakken, det er nu de eneste der mangler for at ligge stabilgrusen ud.
 
Iaften er det hygge med chips og Megamind, Toke er smuttet ned til Thor for at sove, så Stoffer glæder sig til begge dele. 
PS: se "Video of the Week" - den er for sjov!
Ferie dag 1
Og det pissede bare ned, bare for surt.....
Så vi valgte at tage en tur i Randers Regnskov og hygge os lidt - der var mange mennesker, men vi fik da brugt ca 2,5 time dernede. Jeg fik dog smagt friteret fårekylling, samt fik fornøjelsen af at blive tisset på af en flyvende hund, der kom lige en gang regnvejr fra oven :-)
CIMG1653
Og så lige et par billeder fra de sidste par uger, hvor vi bla. har haft Kasper og Sanne på besøg:
CIMG1570   CIMG1577
 
CIMG1634  CIMG1632
Stoffer og Toke med (at)work
Og de hygger sig...varm kakao og gaming i lange baner...
   IMG_0535  IMG_0536
IMG_0537
The Lion is here....
Så kom "løven" - Apples store opdatering til operativ system 10.7
Den er selvfølgelig købt - 179 kr for at opdatere alle 3 Mac's, det er sgu da billigt - og den kommer ned via App Store, meget lettere bliver det ikke :-)
Det kørte perfekt ind på min MacBook - 7 minutter for at hente - 20 minutter for at installere, 1,5 time for Spotlight reindex - fornemt Apple!
Apples-Lion
IMDB
Flere gode film i horizonten, ærgeligt at man allerede nu ved at man ikke får set mange af dem i biffen..

{mbox:http://www.youtube.com/watch?v=0F6DU6gx7-w|640|486|txt=Apollo 18 }
{mbox:http://www.youtube.com/watch?v=pgQIWXMGHDs|640|486|txt=Iron Sky }
{mbox:http://www.youtube.com/watch?v=-J3HfllvXWE|640|486|txt=Captain America }
Nem aftensmad
Da vi er uden unger syntes jeg selvfølgelig det er passenda at tage Anette ud og spise...
Så vi gik da i IKEA og spiste, kald mig bare flottenheimer....det smagte nu faktisk ganske udemærket, og så fik vi handlet lidt småting til os selv og Flemming.
IMG_0531
HP 7-2 og ingen børn
HP7-BannerAd
Igår fik vi så set Harry Potter 7 - del 2 - og den var dælme go :-) Det er længe siden at jeg syntes at 2 timer i selskab med Harry Potter (og andre film) er gået så hurtigt; den var spændende, fantasktiske effekter og fik på en god måde lukket mange af hullerne i historien. Og så fik den jo en ganske lykkelig slutning, hvor alle fik hinanden (sådan da) og fik vist, at Snape faktisk har været god hele vejen igennem, men et spørgsmål står tilbage - Er/var han Harry Potters far?
Anyway, god film, en god "burger" på Sunset, og efter filmen afleverede vi Toke hos Mormor og morfar hvor Christopher allerede var afleveret, for at de skal på ferie til onsdag.

Så Anette og jeg havde resten af aftenen igår og dagen idag for os selv; - for søren hvor kan man stå sent op og slappe af, når der ikke skal smøres madpakke, vækkes unger og piskes rundt med dem...
I eftermiddag tager vi vist i Ikea og City Syd og shopper lidt til vores flise/indkørselsprojekt, og så skal vi da udnytte vores IKEA familiy kort tll gratis kaffe - og mon ikke vi også spiser derude - LOL
Kiropraktor målinger
Hos Kiropraktoren er det meste af tiden jo egentlig gået til alt andet end fysiske behandlinger, til gengæld er der taget et masse målinger for at se hvordan rygsøjlen fungerer og om der er spændinger i musklerne - egentlig ganske interessant, og de regner med at fortage dem igen, hvis jeg fuldfører behandlingen hos dem.
Sååå .... se målingerne her: Målinger