Blog fra juli, 2013

Nyt legetøj - Boxee Box

D-Link Boxee Box - http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/boxee-box/at-a-glance

Skal nok erstatte den 4-5 år gamle Apple TV 1 i soveværelset (smil)

Så er ferien slut.

Denne gang er det definitivt - 3 ugers varme og 1 uges slid (uge 30) er ovre...

Alt i alt en rimelig god ferie, omend det er "trælst" at knokle en uge væk, hvor ungerne også er overladt meget til sig selv - vi har nok lagt 70-80 timer over 7 dage på den mur..

Men det er selvfølgelig meget rart at se at muren er lavet, tog vi ikke en ferieuge var det aldrig kommet istand.

Mere mur

Lige en catch op på fredagens og lørdags arbejde m.v.

Fredag startede vi lidt tidligt da vi jo skulle i svømmeren - torsdag kom vi 16:35 til svømmehallen, der var billetsalget lukket..og svømmehallen lukkede kl 17:30.

Så vi skovlede jord op bag muren for at fylde op, og kl. 11 tog vi i svømmeren og bare slappede af - dejligt restitution bare at ligge i det varme vand - men 1,5 time er ikke restitution nok (smil)

Efterfølgende tog Anette og jeg indtil byen for at holde min tid ved optikeren Nyt Syn kl. 14 - og vi fik bestilt et par lækre nye briller til mig; efterfølgende spiste vi Nachos på Cafeministeriet og osede lidt.

Da vi kom hjem slappede vi forsat af - det var højvarmt - og og aftenen skovlede vi lidt mere, Anette bar alle 21 kantsten over fra vejen, men varmen og trætheden gjorde at motivationen bare var null...

    

Lørdag skulle vi bare komme tæt på mål som vi kunne - mandag er jo almindelig arbejdsdag - så vi skovlede og fik sat næste alle kansten op mod hækken og støbt en fod til afslutning ud mod marken; det var rigtigt fedt næsten at være i mål (smil)

Efter at have puklet igen til kl. ca 15, var der ikke mere at gøre før cementen er størknet, og efter lige at have "fresh'ens up" dukkede Connie og Carsten uanmeldt op, super hyggeligt og det endte med vi grillede og foråd os igen, igen....

  

Muren er færdig...

Men projektet langt fra ... vi mangler nu:

 

  • Opfyldning
  • Kantsten mod hækken
  • Skærver
  • og andre småting der følger...


Men muren er done:

  

Eller "den kinesiske mur" som den p.t. kaldes..

Igår fik jeg lagt en del af nederste række - Men da Linda og Svend Aage var på besøg fik vi lavet andre ting også, bl.a. slået græs.

De kom for at smage på Anette's lækre rababer kompot (komplot) og fik lige en gang frikadunser med friske kartofler med på vejen (smil)

 

Idag onsdag gik vi virkelig til den: 

Først og fremmest aflyste vi aftalen hos Nyt Syn for at arbejde igennem, kl 11:45 var et temmelig upraktisk tidspunkt, så vi gik igang kl. 10 idag.

Så mens jeg forsatte med nederste række - der gav en masse problemer pga. soklens unøjagtighed - Her fortrød jeg virkelig at jeg ikke havde støbt en hel plan sokkel!!

Men det kan man jo tude længe over, så mens jeg knoklede med bunden, murede Anette løs på næste række, og efter frokost 3 række.

Kl ca. 17 var vi bombede, svedige og fluerne og klæg'ene elskede os og bed løs - så der var det slut; men vi kom dælme langt.

   

Efter et bad to vi i Føtex og handlede ind til hjemmelavede burgere - med vin, cola og en guiness til farman - det var guld 

 

Sokkel done...

Idag blev der lavet en intermistisk sokkel til vores mur, det tog ca. 20 børfulde beton (ca. 3,5 sække cement blandet med sand og vand) - alle blandet i hånden, og de fleste af Anette, det var hørt arbejde, både at blande og ligge.

Set i bakspejlet skulle jeg måske have gennemført an af mine mange planer og tanker - om at lave en hel vandret sokkel med forskallingsbrædder - men det er for sent nu.

Den nye sokkel skulle dog gerne gøre det noget nemmere at ligge første række i cement imorgen. 

Efter den var sat - tog ca 6 timer - var der bad, og så hentede vi lidt mere cenemt og fliseklæb, samt spiste og handlede i IKEA.

 

Der graves...

Eller rettere - der har været gravet.

Siden starten igår er vi nået gennem stykket og har fået lavet en rand - et stykke er rent hårdt ler, og ved hjælp af en lånt borhammer idag gik det lidt bedre end igår - men det har været sindsygt hårdt i varmen.

Idag hentede vi så lige 20 kantsten og 75 kg cement - det skulle også slæbes etc.

Men vi er klar til at begynde støbning af nederste række imorgen (smil)

.

Næsten ferie igen

Så er der næsten en uges ferie igen, - en uge hvor metrologerne har lovet godt med varme:

Men trods det fine vejr skal der laves mur i haven, det ligger helt fast - og støbesand og sten ankommer idag.

Igår gjorde Anette et godt stykke arbejde på skrænten for at rydde den, da jeg kom hjem var der helt cleanet (smil)

Vi fik også fat i en kok/kogekone (Martin) til Toke Kon- eller Non-firmation 18 Maj 2014 - så nu er både det og lokale på plads - det er sgu dejligt.

Man spiser godt hos Netic...

Også når kantinen er ferielukket (smil) Perfekt grillet og anrettet af Magnus og Karina.

Oksekød, pølser, flødekartofler, krydderkartofler, salat med melon, svampe med ost - og flutes til (tommel op)

Igår tog vi lige 1,5 times gravning for at "få hul" på projektet - der er maget og langt ukrudt på den skrænt...

1st hjælp til Anette :-)

Næste item må være en robot plæneklipper til Toke (smil)

Back at work

Efter 2 ugers god ferie, den første uge i Italien 2013

Anden uge - der gik de første dage med at ordne vasketøj, græs, have og hvad der nu ellers var af hængepartier.

Så fulgte et par dage med lidt besøg og afslapning - bl,a, med at arbejde på Mos-Eisley Gallery (Tosset at lave IT arbejde i ferien (spørgsmål))

Torsdag tog vi til Blokhus, hvor Anette og jeg badede (ungerne var for tøsede) og hyggede og fik is.

Fredag var vi i Ree Park og nyde det sindsygt gode vejr samt de flotte dyr og omgivelser.

Lørdag var vi på vennebesøg i Hjallerup og hygge

Og søndag osede vi efter havemøbler og ting at købe - vi gik dog tomhændende hjem (smil) 

 

Men nu er det mandag og arbejdsdag igen - det er dog også på sin måde dejligt..... det var bare lidt hårdt at komme op kl 06:30 - 3 timer før "normalt"

Uge 30 er afsat til at fixe en mur op til vores højereliggende nabo - så der er bestilt 320 kantblokke og sand idag, så er det bare igang.

Der bliver en mur og et gråt granitskærve-underlag op til naboens hæk - lad os håbe de nye ejere af Kærhavegårdvej 208 sætter pris på det...

Muren bliver mangen til den vi har sat i haven andetsteds og ved Indkørsel 2011