Blog fra marts, 2012

Eksamen bestået

Allerede i dag kom svaret på min Eksamen igår i:

ITIL Service Lifecycle - Service Operation


og det var bestået med 32 af 40 mulige point; bestemt tilfredsstillende. Underviseren Jasper Uldal var også ret skrap

Så er jeg sgu klar til weekendens Top Gear !

Fanget i CPH

Med en laptop uden noget batteri tilbage . .... øv

Var her kl 16:00 - Flyver kl. 19:40 - Men det kostede over 1000 at ændre biletten, så dem sparer vi Netic for.

Det er ikke så slemt at vente, med noget l**t at laptoppen ikke er opladet (ked af det) Her er INGEN 220v stik, så man er f*cked

Kursus er dog overstået og så skal jeg hjem med gaver til ungerne (smil) (smil)

Fjerde dag på Kursus

Igår fik jeg ikke lige skrevet, Mac'en var kun tændt en times tid - udelukkende for at arbejde.

Ellers var det primært lektier, lektier og lektier - oplæsning på de 3 dages gennemgang af Service Operations.

Supergodt kursus, men også virkeligt fremme i skoen, da det her er meget analyse præget, mere end at kunne bullit lister etc fra bogen.

Glæder mig dælme til at komme hjem, med lidt held finder jeg et tidligere fly, da vi er færdige kl 16, og jeg skal med Metroen direkte derud.

Desværre er min billet først til 19:40 - men lad os håbe jeg måske kan springe på et tidligere fly (smil)

 

Super gode nyheder er, at idag produceres vores kommende firmabil, og den sendes imorgen - hvorfor den så først er i Brønderslev den 20 April vides sgi ikke

Home sweet home - selvom weekenden jo går med at være til Top Gear Live, det er fra Aalborg lørdag kl 09:30 og hjemme søndag kl 17:45

Det bliver en hård mandag!

Anden dag på kursus

Og indtil videre en pænt hård en - efter at have arbejdet nogle timer igår måtte jeg jo lige se lidt film også, så det blev lidt sent (for mig anyway) at der blev slukket.

Til gængæld stod jeg først op kl 07:20 og kunne efter et bad bare gå ned og få en god morgenmad (smil)

Så skulle jeg finde til Finsensvej 80 igen, så jeg gik efter Metroen på Nørreport og fandt den uden de store problemer, man har vel en iPhone (smil) Der er en del penge at spare - 190 kr for et 10-turs kort, det får man ikk meget Taxa for i Kbh, og det kan bringe mig helt til lufthavnen torsdag, så det er fjong!

Desværre (sådan da, jeg havde overvejet at gå derud) stod jeg af på Frederiksberg, men der er faktisk 2 stationer mere, man kan vente til at stå af på. Så jeg fik en god gåtur, egentlig dejligt, hvis man ikke havde en f***king tung taske at slæbe på. Så jeg var først på kursus kl 08:50 - ti munutter før tid, lige passende, guidet af Google Maps på iPhone'n på vejen.

Kurset var også pænt hårdt, der bliver gået til den, og da vi kun er 5 kursister, er man ret meget på med øvelser og gruppeøvelser.

Efter kursus slut kl 17, gik jeg til metroen igen, og tog den til Nørreport, for at "strole down memory lane" - aka. Købmagergade, hvor jeg som soldat gik meget og ofte spiste aftensmad. Stadig en hyggelig gade, men hele det indre Købehavn er bare så præget af byggerod, så det tager noget af fornøjelsen - det galdt desværre også på Købmagergade.

Nå, formålet med Turen var også at finde et par gaver til ungerne, og jeg har sværget at det ikke skal være film eller spil denne gang! Det lykkedes delvist, da jeg fandt noget til Toke.

Efter en lang gåtur gennem strøg og små gader, gik jeg tilbage til hotellet med den l***rte tunge taske jeg stadig slæbte rundt på - og derefter på Rosie McGee igen for at spise, kan sgu godt lide deres mad stil, og de serverer hurtigt - det er bare ikke så fedt at sidde alene og vente på mad... Mon ikke også manden indtages der imorgen også - jeg overvejer også at gå i biffen og se "John Carter"

Kursus i Købehavn

Var oppe kl 05 imorges for at hoppe i en Taxa kl 05:30 - og er landet på kursusstedet her

Fejl ved rendering af macro 'me-map'

com.ctc.wstx.exc.WstxParsingException: Duplicate attribute 'rel'. at [row,col {unknown-source}]: [17,353]

 08:20 - Gaab.

Så lidt i skrutten inden kursusstart kl 09:00 skal gøre godt!

Efter kursusdagen var slut, fik jeg fat i en Taxa og kom til hotellet , desværre til en tid så mange butikker var lukket.

Men jeg gik en tur i området omkring Hovedbanegården, Rådhuspladsen og Axeltorv, og se - Scala er sgu ved at blive revet ned! Jeg kan da huske dets storhedstid fra dengang jeg var soldat herovre, det er altså ikke mere en 22 år siden... Vildt...

Efter at have set lidt på centrum og tænkt på "gamle dage" da jeg var soldat og så centrum 1 gang ugenligt, endte jeg inde på Rosie McGees for at få en klassisk Clubsandwich til aftensmad, den var dælme go'  Rosie er sådan et rigtigt Tex-Mex sted jeg har spist på flere gange. Jeg var forbi mange andre spisesteder før Rosie McGee, men de ser bare så kedelige og snaskede ud...suk!  

Se i øvrigt billedet af Tatoosalonen fra TV3

Finally fridag...

Så er det sgu fredag - store X-Factor finale dag.

Den skal ses i hygge med C&C (not Music Factory) fra Gug, sammen med en omgang Pizza. Inden da skal vi lige have hentet sommerdækkene i sommerhuset på Als senere idag, så vi kan få dem monteret - bilen synet og senere solgt (smil)

Så er der sgu heller ikke så meget lort tilbage dernede, lige bord og hylder i skuret snart, så er vi ved at være på plads.

Så - Have a nice weekend (hav en nisse weekend, som Bitterfissen sikkert ville skrive...)

Nam Nam æggekage

Igår lavede Anette en fantastisk aftensmad, se opskriften her: Æggekage i jernpande

Kan klart anbefales; specielt kartoflerne deri giver lige toppen.

Skræmmebillede fra USA

En kollega sendte lige dette link til mig:

http://christwire.org/2012/03/legos-how-one-vulgar-ambidextrous-toy-opened-the-door-for-gay-marriage-in-denmark/

Skræmmende - det forlyder dog at christwire er satire ...

Timmy R.I.P

Igår afgik vores Gekko Timmy ved døden, efter bare at være blevet tyndere og tyndere....

Vi har haft hende siden 2007 tror jeg, så hun var nok blevet gammel, men hun har da overlevet 2-3 andre vi har haft!

Så idag røg hendes terriarie (Akvarie) på loftetn, tanken om et par små slanger var desværre ikke lige appelerende for Anette - øv

Der findes flere billeder på http://www.mos-eisley.dk/display/slangereden/Billeder#Billeder-LeopardGekkoBilleder

Top Gear i Købehavn

And I am going - det nærmer sig sgu... og mandag-torsdag i samme uge er jeg i Kbh. på kursus, så det er ikke meget familien for set til mig.

http://www.topgearlive.dk/da

Nuke Burger - Take 2

Lige et par billeder af Nuke Burgeren fra fredag....virkelig godt for helbreddet...

  

Fødselsdag igen, igen

Så var weekenden igen dedikeret til fødselsdag, Dorethe og co. var indviteret til at overnatte fra fredag til lørdag, så fredag blev en rigtig hyggeaften da vi gik ombord i den irske kaffe, og da Whiskey'en var tom, lokkede Søren mig i fordærv med rom+cola - føj hvor det smager (ked af det)

Dette må klart være grunden til at vi var noget trætte lørdag morgen, og der var godt med hoved på....

Kl 14. kom far og Nina for at få kaffe og aftensmad, det var egentlig hyggeligt, men aftenen før havde vist sat sine spor, vi var alle bare så trætte - slet ikke pænt når man har gæster...

Så da alle var futtet af var det godt nok dejligt bare at falde om og gå i kassen (smil) 

Søndag var så oprydnings og rengøringsdag efter 2 hunde, specielt Bastian fælder og savler da en del - men så fik vi da endeligt vasket gulv; der er ikke noget der ikke er godt for noget. Så efter en gulvvask, total oprydning og rengøring af toiletter var det en tur i motionscenter.

...Også her var vi let præget af weekenden og fredag aften tror jeg; som Connie skrev på FB: Fuck det var hårdt...!

Men det var så rart at komme hjem til et rent og stille hus, lidt frokost, lidt vasketøj og arbejde - og derefter kaffe til at se Klassefesten til, sjov film, men mere er der vist heller ikke at sige om den....

Toke 13 år to the day !!! Tillykke

Nuke Burger

1 Burger please....

I forbindelse med fødselsdage i vores famile bestemmer fødselsdagsbarnet maden, så Toke havde bestilt én "Nuke Burger" - opskriften måtte vi have fra hans fætter Casper

Der er et par billeder af dyret ...

Opskriften findes her

 

 

Og mætte det blev vi alle ...