Blog fra september, 2011

Pu ha - igår under badminton kunne jeg mærke effekten af 1 times gocart dagen før :-)

Og resten af dagen og lidt idag kan jeg tydeligt mærke armene, det er lidt ømme og trætte.

Men what the HELL, it is friday - i aften skal jeg over til min kollega Ole og smage Pulled Pork, noget hele firmaet har set frem til, kødet blev marineret igår, og sættes i ovnen her til morgen - spændende, her kl. 8 er det lige sat over

Ellers må vi ses hvad vi får lavet i weekenden, nu har jeg fået skaffet et pælebor, men ingen sand - øv - for vejet ser jo lovende ud, og der var godt nok tåget til morgen i Klarup, det var en lidt kold tur på arbejde, men jeg havde da mine cykel-efterårs-handsker på, så det var ikke alt for slemt.

Men god weekend til alle der læser her!

Gocart i Århus

Igår var vi til møde med vores gode samarbejdspartner, Trifork i Århus, og får at ryste os sammen og hygge lidt ovenpå en hård sommer var der gocart og spisning bagefter.

Gocart var iRaceHall i Viby i Århus, en imponerende bane med super biler der kunne køre op til 80 km/t og virkelig ordnede forhold.

      

Først 10 minutters opvarming, så 15 minutters tidskvalifikation, derefter 2 x 15 minutters løb - så næsten 1 time i cart'en - meget længere end jeg har prøvet før.

Resultaterne er også sjove at se på, specielt fordi man kan se hvem man har overhalet og hvornår, samt selvfølgeli div. tider.

Desværre har jeg været småsløj siden, jeg tror simpelthen at 1 time i hallen gav en form for "semi" kulilte forgiftning eller lignende, der er stadig - her morgenen efter - en trykken for brystet, og igår da jeg kom hjem var jeg virkelig skidt tilpas...

  

En programmatisk aften...

Igår havde jeg besøg af mine gode ven og tidligere kollega Rainer, da han havde et lille IT problem vi skulle løse - vi skulle have hul igennem en (Classic) ASP løsning uden nogen form for dokumentation.

Der var indbygget en del sikkerhed i den, bl.a. kontrol af IP addresse og username/password - både med "internt" og "externt" password, programmeret i noget af en mesh med en login.asp fil der poster til en anden login.asp der igen (2 gang) kontrollerer IP addressen med kode magen til, men ikke en funktion, men koden i asp filen anden gang.

Nå, - hver programmør har jo sine styrker og svagheder - og jeg havde faktisk givet op, men stædigheden tog over og vi fik hul igennem til sidst...

Men det var hyggeligt at have besøg af Rainer - der kom med blomster og chokolade :-) Men vi fik da talt alt for lidt om alt det andet, familie, arbejde osv. - fokus var rettet mod at knække problemet!!

Så det må vi have til gode til en anden gang, 

Endnu en weekend ovre

Og den fløj ligeså hurtigt som de andre, med hvad fik vi egentlig lavet?

Lørdag gik der 6 timer med at rengøre Kærhavegårdvej 145 grundigt, og det var dælme også tiltrængt!

Vi startede med at ryde Stoffer reol og tømme alle hans kasser, herefter var der sortering og udsmidning af alt der var istykker eller åndsvage ting fra McDonald, kinderæg etc - og de ting han simpelthen er vokset fra.

Under hans seng var der masse af lego og støv! Efter 4 måneder - det er for vildt ...

Samme tur fik Toke's værelse og herefter grundig støvsugning og afvask af resten af hytten og en græsslåning udenfor - hårdt med dejligt da vi var færdige, billeder er på vej!

Toke sov igen hos Thor, og Stoffer slog sig med hos Victor, så vi var "barnløse" lørdag aften.

Søndag smutte vi lige i Plantorama for at købe noget sand til Gekkoen, det var dog for dyrt - 89 kr for 5 kg, - men hun fik da en ny hule og en sukulent til at pynte lidt i terrariet (smil)

Kl 12 dukkede mor og Torben op til frokost og så fik vi en lækker skinestang med tomatsalat, Wiessbier og sprinkelwasser (smil) Vi fik set VM afslutningen og senere gik vi en tur og så var der superroulade, hjemmelavet all the way.

Så det var en hyggeligt dag.

Weekend comming up again

Dejligt med lidt weekend, der var engentlig en plan om at begynde på vores mur, men det bliver næppe til noget - Lørdag er delvis afsat til en rengøring af hjemmet, det er tiltrængt!

Søndag holder vi en lille frokost for Mor og Torben, for at fejre de 2 September fødselsdage...

Iaften skal vi se "Thor" - den er lige kommet på DVD, og jeg er jo lidt af en sucker for tegneserie helte og tju-bang action (smil)

AaB Hockey + Fødselsdag

Idag er det Normann's fødselsdag...hurra...hurra...

Nå, - ud over det var vi en tur til gratis Hockey igår, Toke, Carsten og undertegnede - efter at have hentet 81 pakker rockwool i Bauhaus og slæbt dem om i Carsten haves - så gav de varmen første gang :-)

Vi så 1+2 periode før vi listede af, lettere kolde og klar til varm kaffe - og så slipper man for bilkøen bagefter,. Udemærket kamp, selvom der efter 4 minutter stod 0-2 til AaB, - men de kom stærkt igen og vinder faktisk 7-4.

 

 

 

Valget i Klarup

Hvad sker der? ...

Der kan da ikke være så mange RØDE i Klarup? Og Enhedslisten - Føj (ked af det)

Hjemme igen fra Jesperhus

Så er vi hjemme fra en rigtig hyggelig weekenden i Jesperhus med far, Nina, Dorethe, Søren, Lucas, Andre og Bastian, den gamle køter (smil)

Vi startede fra Aalborg efter arbejde fredag, Anette havde fri og havde gjor klar, så vi kunne komme snapt afsted.

Vi spiste en lækker buffet i Jesperhus' cafe/resturant og gik derefter ud og så Hugo show - efterfulgt af en lille togtur rundt på camping/hytte arealet.

Derefter var der hygge i hytten resten af aftenen.

Lørdag fik vi frisk morgenmad og gik på opdagelse i Jungle Zoo - Jesperhus har lidt ligesom Randers Regnskov flere områder med masser af eksotiske dyr. Derefter en frokost i Jungle cafe'en og efterfølgende gik ungerne i 4D biografen.

Efter at have hygget os derovre tog vi alle i vandlang i 1,5 times tid - Toke og Lucas blev dog en times tid mere.

Om aftenen fik vi Pizza i Torve cafe'en - der var ikke andet i udvalget, hverken buffet, kyllingesalat eller de andre ting på menukortet - men hvorfor fa'en stod skiltet med buffet så udenfor?

Anyway - de lavede faktisk rigtigt gode pizza'er - og vi fik alle maverne fyldte igen. Derefter smutte ungerne i aktivitetshallen, mens vi andre sundede os og drak ud.

Så var det tid til lasergame, familien Gundelach/Rosted mod Nielsen, - vi fik alel en vest på og en laser pistol i hånden - derefter var der 25 minutters kamp i en mørk labyrint - og 25 minutter er faktisk temmeligt langt tid, sveden haglede af os alle da spillet var færdigt..

Og sejeren var knusende - de 3 Nielsen'ener havde knust modstanderne med over 1000 point mod ca 170 på deres side - pu ha - en revanche må der til lød det ...

Efter laser game tullede vi tilbage til hytten og åd slik (igen igen) og hyggede.

Sødan var sidste dag, så vi tog i vandland efter morgenmaden, - igen blev Lucas og Toke længede - derefter frokost i hytten. Da alle havde spist og der var gjort lidt rent og vasket op kørte far og Nina hjem, mens vi andre tog over i 4D biografen og så en film. Derefter kørte Dorethe med følge hjem - så vi snuppede lige 2 film mere - så vi havde set alle 3, og sluttede festen med en is. Derefter til Aalborg for at samle Oskar op hos Linda og Sv. Aage.

Så det var en super weekend!!

The Empire strikes back....

...rød blok vandt (ked af det)

Så det er en sotgens dag, men lad os nu se om de kan enes - man kan kun være bange for hvad det ender med, specielt med Danmarks økonomi.

Nå - alt smerete kan fordrives med humor hørte jeg i Anne og de herreløse hunde her til morgen, så lad os grine lidt:

På en togtur fra København til Jylland, sad Villy Søvndal, Lars Lykke Rasmussen, en smuk blondine og en grim, fed kvinde i samme kupe. Da de kørte gennem Storebæltstunnelen, hørtes der et ordentligt klask, og da de kom ud, havde Villy Søvndal et rødt håndaftryk på sin kind. Ingen sagde noget, men alle tænkte deres...

Blondinen tænkte: "Det dumme svin til Villy Søvndal. Han ville sikkert pille lidt ved mig, men kom til at ta' på den grimme kvinde, og hun klaskede ham en".

Den grimme kvinde tænkte: "Den Satan til Villy Søvndal har sikkert taget på blondinen, og hun klaskede ham en".

Villy Søvndal tænkte: "Lars Lykke Rasmussen, tog sikkert på blondinen, og hun troede det var mig".

Lars Lykke Rasmussen, tænkte: "Bare der dog var en tunnel til, så jeg kunne hamre Villy Søvndal en mere".

 

En lille dreng siger til sin far: Far, jeg skal skrive en opgave til skolen. Må jeg spørge dig om noget?

Selvfølgelig, min dreng, spørg løs!

Hvad er politik, far?

Tja. . . i politik findes der:

1. befolkningen,

2. regeringen,

3. den økonomiske magt,

4. arbejderklassen og

5. landets fremtid.

Det forstår jeg ikke, far. Vil du forklare det for mig?

Godt, jeg vil bruge vores hjem som eksempel. Jeg tjener pengene til den fælles husholdning; altså er jeg den økonomiske magt. Din mor administrerer og bruger pengene; hun er altså regeringen. Vi tager os af dine behov; du er altså befolkningen. Din lillebror er landets fremtid, og hans barnepige er arbejderklassen.

Forstår du det, min søn?

Mere eller mindre. . .

Om natten vågnede den lille dreng ved, at lillebroderen græd. Drengen stod op for at se, hvad der var galt, og han opdagede, at broderen havde skidt i bleen. Han gik ind i forældrenes soveværelse, hvor moderen sov tungt. Så gik han hen til barnepigens værelse, men gennem nøglehullet så han faderen oven på barnepigen. Eftersom de ikke reagerede på, at han bankede på døren, gik han tilbage til værelset og sov videre.

Næste morgen sagde drengen til faderen: Nu tror jeg, at jeg forstår, hvad politik er.

Glimrende, min søn! Prøv at forklare mig det med dine egne ord.

Jeg tror, at det er sådan her: Mens den økonomiske magt fucker arbejderklassen, snorksover regeringen. Befolkningen bliver ignoreret fuldstændigt, og landets fremtid står i lort til halsen!

Så blev der stemt !!

Spændende at se på resultatet, jeg TROR altså på at blå vinder i sidste øjeblik....jeg TROR, jeg TROR

Christoper var med Anette inde i boksen, da vi var ude på gaden igen sagde han: Jeg troede vi skulle ind og stemme!!! - Han havde klart en helt anden forestilling om hvordan det foregår; sikkert noget ala håndsoprækning som sikkert er gængs i børnehave og skoleklasser.

Men slut var det, nu kan vi kun vente...

Zensehome kom forbi

Igår arbejdede jeg hjemme, da Brian fra Zensehome og Lars fra Dalbak ville komme fordi; grunden var at Zensehome desværre har fået lavet en serie komponenter med en dårlig kondensator, således at enhedernes kommunikationsafsten forringes væsentlig (op til 200 gange) - kabel/metermæssigt set.

Det er jo noget skidt, og jeg havde brokket mig lidt over et par problemer med både tryk og softwaren.

Her en lille cadeau til Zensehome, de yder en fornem support, man skal tænke på de kun er 10 mand i organisationen.

Med fra kl 9 til ca 14:30 blev der skiftet kontakter, PC box og rodet og testet - en del af problemet med softwaren var min manglende forståetse, og så lige at Kim fra Dalbak havde sat den nye sensor i carporten forkert til, tsk tsk

Men det var sgu egentlig hyggeligt at have dem på besøg, og da Brian også bor i nyt hus havde vi jo en masse at pjevre (snakke) om.

Vi var også ude at købe lidt nye pærer, bl.a. nogle LED på 4w, til at erstatte vores 35w - dem fra IKEA skulle være fine ifgl. Brian, de støjer ikke meget på el-nettet.

Og allerede nu kan vi mærke at kontakterne svarer hurtigere og klikker bedre.

En sjov og alvorlig mail..

jeg fik denne mundligt forleden - og igår på mail - alvoren ligger jo bag et sted, her op til valget..

------
Hej,

Helle ville desværre nok aldrig forstå pointen i nedenstående (ked af det)

"Her er historien om ti personer, der hver dag går ud på restaurant og spiser middag sammen. Den fælles regning på restauranten ender hver dag på 1.000 kroner, og de ti deler den op på nogenlunde samme måde, som vi betaler skatter her i landet.
De første fire - de fattigste - skal derfor ikke betale noget. Den femte skal betale 10 kroner, den sjette 30 kroner, den syvende 70 kroner, den ottende 120 kroner og den niende 180 kroner. Den tiende, den rigeste af dem, skal betale 590 kroner.

Rod med rabatten:
Sådan spiser de sammen hver dag, og alle er de glade for den måde, de deler regningen på. Lige ind til restauratøren pludselig giver dem rabat.

»Eftersom I er så gode kunder,« siger han, »giver jeg jer 200 kroner i rabat på jeres middage.« En middag for ti personer koster derefter 800 kroner.

Gruppen vil stadig betale regningen på samme måde, som vi betaler skatter her i landet. Så de første fire bliver ikke påvirket: De skal stadig ikke betale.

Men hvad med de seks andre - dem som betaler - hvad skal de gøre? Hvordan skal de fordele rabatten på 200 kroner, så alle får en lige del? Og nu skal man holde ørene stive:
De finder ud af, at 200 kroner divideret med seks bliver til 33,33 kroner. Hvis de trækker det beløb fra hver persons andel, skal den femte og sjette person have penge for at spise.
Restauratøren foreslår, at det mest rimelige vil være at reducere hver person regning omtrent jævnt, og han sætter sig til at regne på, hvad hver person skal betale.
Resultatet bliver, at også den femte person kan spise gratis, den sjette skal betale 20 kroner, den syvende 50 kroner, den ottende 90 kroner, den niende 120 kroner. Den tiende skal betale 520 kroner i stedet for de 590.

Alle seks personer får en lavere pris end tidligere, og de fire første kan fortsat spise gratis.
Men så er det, at én i selskabet begynder at sammenligne, hvad de hver især har sparet. De står uden får restauranten.
»Jeg fik kun 10 kroner af de 200 kroner,« begynder den sjette person og peger på den tiende. »Men du tjente 70.«
»Præcis,« siger den femte person. »Jeg sparede også bare en 10´er. Det er uretfærdigt, at han fik syv gange mere end mig!«
»Det er sandt,« råber den syvende person. »Hvorfor skal han have 70 kroner, når jeg kun fik 20? De rige skal altid have det bedre!!!«
»Hør et øjeblik,« forsøger de fire første. »Vi fik jo overhovedet ingenting. Det her system udnytter de fattige.«
De ni personer omringer den tiende og giver ham tæsk.

Næste aften kommer han slet ikke til middagen, men de ni andre sætter sig til bordet og spiser uden at vente på den tiende. Da regningen kommer, opdager de noget.
Der mangler 520 kroner..."

En kommende politiker?
Eller bare glad for balloner og flag?
IMG 0590
Freaky friday...
Bliver det nok ikke - men igår var første badminton dag, det var dejligt - men også lidt akavet at komme igang igen, kroppen trænger vist til en trimning :-(
Idag tager vi ud at shoppe lidt, Toke mangler seriøst bukser, de få par han har er ved at være for små og sidder som limet på...
Ellers er der bare dømt weekend uden de store planer, men vi skal forhåbentlig lidt i haven, så alt kan se pænt ud forsat.
Spændende læsning
Og et stykke hen af vejen hvorfor jeg ikke giver meget for politikere og deres udtalelser.. 
http://epn.dk/teknologi2/branchen/article2539433.ece
 
Ud over det er vi vist gået en smule i stå hmt. at få lavet noget udenfor, men mon ikke kræfterne er tilbage til weekenden, hvis vejret er :-)
 
Ellers forsøger jeg at hygge mig med mit nye hjemmeside projekt på http://sp.mos-eisley.dk/ - Hvad syntes du om det?