Blog fra august, 2011

Hvad skal man stemme..
I disse valgtider er det jo tid til at overveje hvad man skal stemme..
Og det er klart nemmere at finde ud af hvem man ikke skal stemme på, end hvem man skal - jeg har aldrig stemt rødt og kommer næppe til det, men dilemma'et er at Løkke gør det sgu a helvede til og ham har jeg bare ikke fidus til - alternativet (kaldet Den Røde Dronning eller Den talende guccitaske) er absolut heller ikke sagen..
Så er der den lille stemme der siger - lad dog de røde prøve, det kan vel næppe blive værre (eller kan det?)
Endelig har jeg store sympatier for Partiet Fokus - en del af deres miljø og dyrepolitik passer mig rigtigt godt, men de går mod Den Røde Dronning.
På den anden side vil det at stemme på dem måske også sende et lille (omend meget lille) signal om at jeg er træt af begge sider og deres politik - og ikke mindst deres latterlige populistiske (skujlte) valgkamps forslag der skydes fra hoften, specielt i det sidste stykke tid.
DF lurer også i baggrunden...
hm.....suk....tænke...
frm logo
Møj mandag
Igår var endnu en sliderdag af de større - kl 8 efter aflevering af ungerne kørte vi ud og hentede den lejede vådsliber; kom hjem og satte den op. Det blæste allerede da en pelikan, og de næste 4 timer gik med at forsøge at skære fliser til - det er ikke så nemt endda, selv med en bordsav - men det gik ok, selvom det bare blæste mere, mere og mere - til sidst kunne vi faktisk ikke have nogle løsdele liggende.
Omkring kl 13-13:30 fik vi så fornøjelsen af regn, lige efter vi havde været hos Skagen beton og hente 6 fliser extra - så de sidste fliser i skuret blev skåret og lagt i pisse regnvejr kombineret med blæst - og derefter skulle maskinen rengøres og pakkes på traileren med vibratotoren til Silvan - alt skulle helst afleveres kl 17.
 
Efter pakning var vi TOTALT gennembløde ind til skindet, så ind i bad - tørt tøj på og afsted: Først hente Stoffer, så Silvan, så Jan Dam, så Plantorama, så Linda og Sv. Aage for at bytte bil og endelig Fakta for at handle; planerne om at lave lækkert Wokmad blev til Hotdogs ...
 
Efter at have spist dejsede vi om på sofaen og snoksov en smule - derefter var jeg ude og arbejde lidt igen, vi skal jo videre !!!
Ved vejs ende...
Er vi ikke helt, men idag tog vi et stort skridt, da vi fik lagt fliser i skuret, og imorgen tidlig henter vi en vådskærer til at skære de sidste til.
Vi fik også vibrerer indkørslerne igen og lagt en lille tyndt lag sand, så der er klar til dug og endelig skærver :-)
CIMG2012
CIMG2013
CIMG2016
CIMG2018
Weekend comming up hard ..
Men først skal jeg lige igennem Netic's 9 års fødselsdag idag, - Bossen Steen har arrangeret noget der er en hemmelighed, ingen på kontoret ved hvad der skal ske - udover vi skal have praktisk tøj på og en tandbørste med og vi har fået udleveret regntøj :-)
Arrangementet er fra formiddag idag til imorgen formiddag, så der er overnatning - sikkert på kro eller hotel - og kender jeg Steen skal vi nok blive forplejet i hoved og r..
 
Imorgen er der fest på Kærhavegårdvej, det starter allerede kl 12 med dyrefremvisning af Styr på Dyr og forsætter hen over eftermiddagen, til omaftenen hvor der er spisning og fest kl 18
 
Søndag og mandag er dømt til arbejdsdage på indkørslen, pu ha !
Indkørsel står stille..
Eller det er tæt på, vi har fået hentet en del extra fliser, men må sande at de at skære dem over med en håndvinkelsliber ikke er 100% optimalt. Så vi pausede lige den del og tog forbi Silvan med en flise igår for at prøve en flisekløver, det duede slet, slet ikke, bruddet bliver alt aldet end lige, men følger nærmest flisens konturer/støbninger, så øv! De havde heller ikke bedre redskaber end flisekløveren eller vinkelsliberen..
 
Da vi kom hjem fik vi lavet en smule, men så begyndte det at pisse ned, og det var umiligt at arbejde med sand eller fliser, så det blev ikke til meget, det er sgu lidt nedtur. 
 
Update, - nu er der lejet sådan en fætter til at klare fliserne med på mandag:
 
Ny gadget i folden
Mine kollegaer Karsten og Jan havde lidt Apple TV's med fra deres USA tur:
IMG 0561
Der var selvfølgelig også en til undertegnede - pris inkl. USA moms: 568 kr
Det går fremaf ...
Langsomt men sikkert; - igår fik jeg skåret en del kantfliser til og Anette fik lagt dem i cement - men det tog tid, da nogle af dem skulle være 7-kantende og halv hule for at passe med carport og ledninger.
Og inat var jeg oppe næsten 2 timer i forbindelse med vagten, pu ha - man er lidt træt når vækkeuret ringer kl 05:30 - Gab :-(
 
Med lidt held får Anette og Sv. Aage hentet de sidste 30 fliser til indkørslen idag, så jeg kan få skåret dem til, det vil tage et par dage. 
AV av av ...
Hele min krop gør ondt idag, ryggen er smadret og fingrerne føles som gigtplagede - samt lidt ondt i halsen, sikkert pga. jeg kun havde T-Shirt på igår..
Men sådan er det jo at knokle på 4 uge....., på arbejde kom vi da, efter at have afleveret vibratoreren (der faktisk var stoppet ind bag i Lanceren..)
Så efter arbejde er det videre med den nye Toolmate 23" vinkelsliber jeg har købt; istedet for at leje en flere gange, klingen skal man alligevel købe ( = 329 bananer...)
53
Søndagens flisearbejde
Jeg er alt alt for træt til at skrive mere....
Men stor tak til Carsten, Linda & Sv. Aager der dukkede op for at give en hånd!
CIMG1999
CIMG1999CIMG2000

Lørdagens flisearbejde...
CIMG1988CIMG1989CIMG1990CIMG1991CIMG1992CIMG1993








Sikke et lortevejr....
og sikke en træls morgen, besværlige unger, de skulle dælme have haft lov til at gå til skole for at køle af og lære at opføre sig ordentligt !!
Jeg håber sgu at det er bedre imorgen hvor vi skal ligge fliser. Idag bliver også en pæn travl dag, Anette skal jo køre til øen, til Sanne m.fl. sammen med Connie og sin far og mor.
Så snart jeg kommer hjem med bilen futter de afsted og efterlades Sv. Aage og Linda's bil hos os, - så er det på med traileren og ud og hente pladevibrator hos Jan Dam, Vinkelsliber hos Silvan, diverse udstyr hos Connie og Carsten. Og er det tørvejr går jeg igang med enten at vibrere eller skære kantblokke til, så kryds fingre.
Hele dagen imorgen skulle gerne gå med fliselægning, DMI lover da tørvejr ...
aug femdgn nordjylland
Sandflytning part 2
Arg, selvfølgelig var der ikke sand nok, så der kommer en skovlfuld mere idag %&€/&/%&(&%
Så Anette har udsigt til glæden ved fysisks arbejde igen iaften, da resten skal skovles ind, så det er klart til vibrering imorgen.
Der skal også senere lidt sand ind hvor der skal være skærver, inden vi ligger dug under skærverne, så stabilgruden nedenunder ikke prikkes igennem over tid.
 
Så der er masser af arbejde forude..
 
Update! Så kom der en masse sand mere og Anette tog lige fusen på mig; da jeg kom hjem efter at have være med ungerne til svømning havde Anette sgu skovlet alt det nødvendige ind på det sidste indgangstykke - Flot. Så nu er der sand overalt, klar til vibrering
CIMG1985
CIMG1986
Og her til aften:
CIMG1987
Det slipper vi nok ikke for vi der skal ligge fliser lørdag, men tilskæring af både kantblokke og fliser bliver vist også sat til weekenden. Men sand skal der køres ind iaften, vi kender jo routinen ....
Granit vil også komme fra Skagon Beton i Klarup, prisen var ca. 500 kr/ton - eller kr. 800 pr. m3 - og de kan levere med grab, dvs. smide det direkte i indkørslen :-)
Klar til fliser..
Eller sådan da, sandet skal jo lige køres på og stampes på plads...
Men ellers er der udjævnet nu, og fliselægning er planlagt til på lørdag, men onsdag skulle vi gerne lige have skåret de sidste kantblokke til og sat dem på plads.
 
CIMG1981
CIMG1982
CIMG1983
CIMG1984
Ferie recap....
Jeg tænkte lige på hvad ferien egentlig var gået med ... (?)
 
1 hyggelig dag i Djurs Sommerland
1 knap så hyggelig dag i Legoland
1 hyggelig tur til Vesterhavet og blokhus
 
Flytning/planering af ca:
27 tons stabilgrus
27 tons betongrus
20-30 tons jord - fordelt foran grunden
.. alt med håndkraft


Lægning/sætning/opmåling af ca 400 kantblokke
med brug af 300 kg rå cement, blandet i forholdet 1:3 (dvs. med ca 900 kg sand) til cement/beton i hånden i trillebør
 
Sætning af 3 stolper
Stampning/vibrering af grus/beton
 
Så tror da fanden at vi har brug for ferie.....