Breadcrumbs

Blog fra juni, 2010

Naturgas og nye naboer...

Igår fik vi papirerne på grunden, og så er det jo interessant at se at der faktisk ligger en naturgas ledning under den, det gav lidt bekymring.

Efter aftensmaden kørte vi derfor lige derop og snakkede med Peter, der har en grund næsten ved siden af. Han kunne heldigvis bekræfte at ledningen lå helt nede i bunden af grunden, og derfor på ingen måde var til gene eller kommer i kambolage med byggeriet.

Så idag regner vi med lige at smutte forbi advokaten og skrive papirerne under.

Efter at have sludret med Peter gik jeg tilbage til grunden, og minsanten om ikke dem der bygger på nabogrunden var ude og se på den, et ungt par med en lille baby på armen, vi fik lige en lille hurtig sludder; de bor p.t. også på Tavervej.

Så er grunden købt!

Vi har lige været ved advokaten og skrive under på grundkøbet. Efterfølgende talte jeg med Vendia, der arbejder på at lave byggeansøgningen og måske vil sende den direkte til Aalborg Kommune hvis de kan mens vi er på ferie.

Sker der noget...

Vi har desværre ikke hørt fra Vendia endnu, men jeg håber at vi når at skrive under på køb af grunden imorgen, inden vores ferie...


Og så vil jeg have taget et par billeder af grunden, måske når jeg det idag, hvis Connie og Carsten lige skal med op og se den...

30 m3 reserveret

Hos BoxIt pr. 1-8-2010, så må vi se hvor langt de rækker, det vil også komme an på hvad vi ender med at bo i.

Så er huset købt!

Fredag d. 18 Juni 2010 var vi hos Vendia Huset for at skrive under på en byggekontrakt. Vi får bygget et rimelig standard 160 m2 vinkelhus i rosa (en let orange nærmere) sten med sort tegl på toppen.

Plantegningen til huset er vi selv kommet med, det er næsten en udgave fra FM Søkær og den passer godt med de kriterier vi har sat:

1. En børne afdeling der kan lukkes til.

2. En voksen afdeling adskildt fra børneafdelingen.

3. Mulighed for at lukke mellem køkken/alrum og TV stue.

Huset bliver med en blanding af sort/grå fliser og trægulve. Alle vinduer bliver i antracitgrå i enten træ eller plastik.

Byggeperioden er sat til 6 måneder efter at byggetilladelse foreligger, så vi håber at Vendia har papirerne klar inden vi tager til Italien på fredag...