Type

Espresso/Kasse maskine

Min rating (1-5 Stjerner)

(star)(star)(star)(star)Se Fuldautomatisk espresso maskine på prøve

Vi valgte ret hurtigt at beholde maskinen, og fik ca. kr. 750 i Cashback.

Det er en glimrende maskine, der kan lave en masse forskellige ting - i realiteten laver vi mest 2 ting - Caffe Creme (Egentlig sort kaffe) og Latte Macchiato (Kaffe med mælk).

Vi købte en mælkebeholder - men i realiteten er det nemmeste bare at stikke slangen i en mælkekarton istedet. Vælger du at købe en mælkebeholder, så køb en gennemsigtig - det er Siemens egen ikke.

Den primære grund til at købe denne maskine var det enkelte og let-rensende mælkesystem, for hvis det var for besværligt ville vi aldrig lave noget med mælk.

Systemet er let at rense, men jeg mener ikke at det som forventet renser mælkesystemet med damp automatisk hver gang man har brugt mælke-delen - desværre.

Maskinen er ret nem at rengøre, og det skal ikke gøres tit - jeg rensede kværn m.v. efter 3 måneder, og de var slet ikke snasket eller noget, og skal bare skyldes godt under den varme hane.


I daglig brug syntes jeg man hælder vand på ret ofte og tømmer dryp-bakken ret ofte - en større vandtak ville bestemt have gavnet maskinen...

 Når den vil renses kommer det lige pludseligt, og man kan vist ikke by-passe det, det ville være irriterende hvis det sker lige før morgenkaffen disappointed face 

Rensning med tabletter er ret simpelt.

Konklusion

Generelt en ganske glimrende maskine, med for lille vandtank.

Ret nem at rense og kræver ikke det helt store vedligehold.

Der er et vist forbrugf af afkalker og rensetabeller, når det gælder afkalker, kan man købe uorginale noget billigere end Siemens egne.

Der er lys i den, men desværre dækker dette ikke vandtanken, så det kan være svært at se hvor meget vand der er i..

Reviews