Blog fra december, 2011

Så var der iPhone 4s

Så fik jeg en ny iPhone 4S - i hvid igår.

Lækkert stykke hardware, men den brugermæssige forskel til en 3GS'er er jo minimal, så jeg kan bestemt styre min begejstring.

Det var dog nice at en backup af den gamle 3GS'er kunne restores på 4S'eren - dog skulle alle passwords liggees ind igen, sikkert pga. en anden kryptering i 4S'eren - eller who knows (and cares)

Så jeg var hurtigt kørende, skal bare finde et nyt fullcover, Anette var ikke begejstert for de 2 retro covers jeg har købt. De dækker heller ikke glasset....

Heldigvis var de ikke dyre - $4 ialt for 2 stk (smil)

Apple TV 2 tilbage

Nå, jeg fik min Apple TV 2 til live bare ved at sætte den til min Mac med miniusb kablet, så kunne iTunes restore den, så den er nu sat på TV'en i stuen - overvejelsen går på at bruge den som Media device i stuen, med iTunes på min MacMini som backend.

Det virkede ok, dog syntes Apple TV 2 lige i eftermiddag, at filer fra MacMini'en ikke kunne afspilles, FØR jeg havde sat en afspilning igang på maskinen. Jeg har en ide om at det er min NAS (mosnas) der lige skal spinde op eller vækkes "til live" på MacMini'en..

Så der bliver lidt eksperimenteren der, men er dog ikke sikker på jeg gider breake den igen, der er jo en masse guf at nå direkte - Film, Podcast fra DR (der er en masse godt i sig selv - Spice med Price, Troldspejlet, Det Søde Liv m.fl)