Type

ROBOMOW RC304U Robotplæneklipper

My rating (1-5 Stars)

(star)


Den blev købt fra Robotexperten.dk efter at have læst https://www.mobilsiden.dk/anmeldelser/robomow-rc304u-din-hjaelpende-hand-i-haven-test,lid.38305/ 

ROBOMOW RC304U er et produkt der ikke har imponeret mig, efter 3-4 dages kamp med den røg den tilbage til leverandøren.

 Den meget dårlige anmeldelse KAN skyldes at den simpelthen var defekt, eller også er det et virkelig ringe produkt. Jeg venter p.t. på svar fra leverandøren.

Leverandøren svarede aldrig tilbage, men jeg fik penge igen.

Køb en Worx Landroid M II 800 Robotplæneklipper istedet . Se f.eks:


Endda efter vi havde fået lagt et kabel i jorden af en professionel fra https://robotklip.dk/.

Problemer:

  • Problem med at gennemføre banalt testprogram, allerede fra start kørte den bare direkte ind i basen skævt og insisterede på at kabelet skulle flyttes.
  • Meldte konstant "flyt kablet" trods den medfølgende linieal var brugt til lednings-nedlægning.
  • Kører mere i cirkler og mod hjørner end i diagonaler - trods at "smartklipning" var slået til. Generelt virker den uendelig sløv.
  • Det lykkedes den aldrig at komme i basen, mange gange hang den bare ude ved kanten med "BATT" - og med 38% batteri tilbage
  • Bluetooth var ret ustabilt, ofte kunne den ikke connecte trods jeg stod lige ved siden af med telefonen.
  • Det lille kugle forhjul virker umiddelbart problematisk overfor ikke alt for jævne plæner.
  • Den støjer væsentlig mere end naboens Honda 310 og den Wrox vi har købt.
  • Programmering bør være via App, for dens display er uendeligt simpelt og svært at se i sollys - alle fejl er 4 cifrede koder der skal afkodes via den trykte manuel eller app.

Trods den skulle være "stærk" var det ofte på lette skråninger som om den ikke kunne dreje.

Der er ingen tvilv om at vores store plæne måske var for ujævn til denne - og for at give den en change blev den flyttet foran huset - hvor plænen er ret jævn.

Dette gjorde faktisk ingen forskel. Det er ikke umuligt at vi kunne have fået den i bedre drift, men det skal altså være simpelt.

Citat: "En kraftig og stærk robot, der på ingen tid kan klare opgaven, hvor du samtidig kan holde øje med den på Robomows App." - Da rækkevidden på Bluetooth er meget lille er dette irelevant, man skal helt hen til den. Vælg noget med Wifi istedet...


Her er et glimrende ekempel på at den bare virker forvirret - på samme sted vælger Worx'en bare at følge kablen eller "bounce" ud i samme vinkel den kom ind...