Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Fall Out Boy


Ret nyt kendskab til denne gruppe, som vist har været i gamet længe. Men fantastisk blanding mellem rock, - lidt pop og ballader.

30 Seconds To Mars


I hård konkurrence med Fall Out Boy om top placeringen, men ligesom de nævnte er deres prime time nok ovre - dog fik vi set 30 STM live. Ud over fed musik er front figuren Jared Leto også et studie værd, 

En af mine favoritter der viser Jared Jareds vocal er deres Live i Moscow aklustisk.

Ligesom med Fall Out Boy er deres video'er rigtigt gode og ofte krydrerde med amerikanere der taler om livet. Se Bartholomew Cubbins 2006–2014

 

Robbie Williams

Den bedste mandlige sanger i flere årtier (fuck Elvis :-) Jeg har næsten alle hans albums (viser min hengivenhed!). Mit absolute favoritnummer (det er svært at valge, men alligevel) er "Win Some, Loose Some", tæt fuldt af "Love Supreme" og "Mr. Bojangles". Men næsten alt manden har lavet er godt, dog ikke cover-versioner som "Freedom" og "We are the Champions", dem foretrækker jeg at høre med George Michael og Queen.
Referencer: Wikipedia Homepage

 

 

Aqua

Den bedste (eneste?) danske supergruppe. Med fænomonale numre der bare gør mig i hamregodt humør hver gang de spilles; og de må gerne spilles højt. Rent koncertmæssigt rykker de også på scenen, både på DVD og live (hvor jeg har haft fornøjelsen på Nibe festival 2011). Og Lene Nystrøm, hun er for fed på scenen. 

Referencer: Wikipedia Homepage

 

 

Kim Larsen

Kim Larsen - Vel Danmarks mest fantastiske sangskriver og musiker - omend hans "mod alt" attitude ikke lige er mig, så laver han fantastisk musik og holder gode koncerter - som jeg dog ikke har nydt live....

Hans tid i Gasolin er jo også klassisk dansk rock der nærmest vil leve forevigt - og som nærmest er kommet ind med modermælken


De sidste par år har vi nydt koncerter med Lune CarlsenEvent Aalborg

Referencer: Wikipedia

 

 

ShuBiDua

Ligesom med Kim Larsen er det musik der er kommet ind med modermælken; jeg kan tydeligt huske alle kasettebåndene hjemme med "Shubberne".

De har jo lavet mange, mange klassikere - alle af dem trigger mindre, hygge og glade følelser.

Og så det er dansk "tale" der faktisk er til at forstå

Referencer: Wikipedia

 

 

Michael Jackson

THIS IS IT - Børnelokker, pædofil og/eller narkoman? Jeg ved det ikke men musik det kan manden bare skrive, synge og performe til.- Jeg har været med helt fra "Thriller", over "Bad" og "Dangerous" tabte noget p.ga. de ringere albums som "History" og "Blood on the dance floor" - men alt kom igen 200% med This is It touren (der så aldrig blev tour...)
Referencer: Wikipedia Fanpage

 

 

Queen

Rock for evigt!! Et band der holder for al evighed. Disse gutter har lavet nogle af de mest iørefaldende rock-sange, lyt bare til f.eks "Who Wants To Live forever" fra Highlander filmen eller "We Are The Champions"... Jeg føler trang til at citere en James Bond sang-klassiker: "Nobody does it better" :-)
Referencer: Wikipedia