Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Ingrediensliste

Til 3-4 personer ca:

420 g. kyllingebryst
3 fed hvidløg
0,8 stk. rødløg
1,5 tsk. paprika
0,8 stk. hønsebouillonterning
2,3 dl. vand
1,5 dl. piskefløde
52,5 g. frisk spinat
75 g. cherrytomater
45 g. parmesan
525 g. gnocchi
0,4 bundt frisk basilikum
salt/peber


Fremgangsmåde

Hak hvidløg fint. Skær løg i tynde strimler.
Rens kyllingebryst og del filetterne i halve, så de bliver halvt så tykke.
Opvarm en pande med fedtstof.
Steg kyllingebryst og krydr med salt og peber.
Når kyllingen er stegt på begge sider lægges de på en tallerken.
Sæt panden tilbage på blusset. Kom evt. lidt ekstra fedtstof på. Steg nu hvidløg og løg et par minutter.
Hæld ukogte gnocchi på. Tilsæt paprika, salt, peber, smuldret bouillonterning (skal ikke opløses inden), vand og fløde.
Skru lidt ned for varmen og lad det simre kort.
Tilsæt nu frisk spinat.
Halver cherrytomater og tilsæt dem.
Riv parmesan fint og tilsæt det til saucen. Smag til med salt/peber.
Læg kyllingebrysterne ned i saucen og lad dem simre med i 5 minutter.
Pynt til sidst med frisk basilikum (kan udelades eller erstattes med persille).
Server med det samme.