Stor er den mand der beholder barnet i sit hjerte ....


Vores Lego historie - og vores lego dele går ca 40 år tilbage i tiden, hvor jeg (Normann) blot var en lille purk. Jeg husker ikke de først år med lego, det første jeg husker er da jeg havde fået disse to  Technic's sæt:

Og de er fra 1977, så der har jeg været 7 år. Jeg husker tydeligt begejstringen over den "magi" som Technics tilførte til Lego.

De næste mange, mange år samlede jeg på Lego, der må være kommet uendeligt mange sæt hjem, og meget af det kan idag ses i resterne - desværre var der en periode hvor vi byggede våben, bl.a. sværd og fægtede med dem udenfor - jeg er sikker på at på den konto er der spredt mange klodser rundt om i 8832 Skals hvor jeg boede. På sin vis ærgeligt, men også en del af Lego-legen.

Som jeg blev ældre forsvandt Lego legen, men i 1999 blev den største søn Toke født, og han har bragt en del mere Lego til Huset, og der blev i 2001 eller 2002 købt en TIE Inteceptor og en XWing (til pynt, ikke leg) . Jeg husker tydeligt at de var på bud i Bilka til 599 og 699, sikkert fordi Star Wars dengang ikke lige var hyped overhovedet.


I 2003 kom Christopher til, og der kom så bare endnu mere Lego til, eftersom han overtog det hele da Toke mistede interessen.

Undervejs har vi tilføjet alt Lego fra 4 fætre, så vi har en del (smile) Desværre (eller hvad man nu skal mene) er rigtigt meget af det skilt af idag, men jeg tror faktisk vi har de fleste manualer endnu, de fylder 3-4 kasser.

Det sidste år (2014) havde jeg flere ganget svoret at der ikke skulle mere Lego i huset - det er nemmerlig mig der skal støve det af - men den holdt altså ikke, ofte syntes Christopher engang lige der var noget han bare "ikke kunne undvære" - men når det var købt gad hans næsten ikke samle det, så kunne jeg færdiggøre det.


Trangen og lege-lysten til Lego har aldrig stået helt stille, men været på vågeblus og vågner engang imellem - og det gælder alt Lego, Vores største lego interesser er helt klar i Sience-Fiction/Eventyr genren, specielt Star Wars Lego (vi er jo Star Wars Fans!), men også Hobitten og andre ting.


Vores LEGO Sæt

Diverse Figurbilleder(DVS - Dem der er helt eller delvis samlede (smile) )


LEGO City


Creator Expert


Andre

    

  • No labels