Ingredienser

400 g hakket kylling
1 hakket løg
450 g hytteost
350 g hakket spinat
140 g tomatpuré eller 1 dåse
1 dåse hakkede tomater (evt med chili eller basilkum)
1 portion bechamelsauce - ca 500g
150 g revet ost
Salt og peber
1 terning hønsebouillon
Lasagneplader

Tilberedning

Pres væden rigtigt godt ud af den optøede spinat og bland med hytteosten samt salt og peber og stil til side.
Brun løget og kødet i en gryde. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og bouillonterning smuldret.
Læg lasagnen sammen med først et lag lasagneplader, dernæst kødsauce og et lag spinat/hytteost, så igen lasagneplader, kødsauce og spinat/hytteost. 


Slut af med et lag lasagneplader og bechamelsaucen øverst.


Bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter, så fordeles den osten over lasagnen og den bages i yderligere 15 minutter.
Lad gerne lasagnen stå og hvile og samle sig lidt og server den så med en lækker salat og/eller brød.

  • No labels