Igår havde vi Benny, Bit, Lotte og Brian samt Niklas og Markus forbi til spisning. Det blev en superhyggelig aften med grillet svinemørbrad svøbt i bacon - både "au naturel" og med pikant ost indeni, overraskende nok var det sidste model der blev spist mest af (smil)

Ungerne spillede som sædvanlig løs, og blev kun set når der var mad på bordet - hvilket fik Bit til (meget passende) - at sammenligne dem med myrer (smil)

 

Inden gæsterne kom havde vi haft en hyggelig dag med forberedelserne til aftenen, samt besøg af min tidligere kollega Flemming, hans kone Maiken og deres 2 børn - Julie og Toke. Lidt underligt at have en Toke mere i huset, og det lyder helt forkert når de taler om ham. Grunden til besøget var at de lige skulle se vores Zensehome, som de selv overvejer. Det blev et par hyggelige timer sammen med dem, hvor sludderen gik om alt ting.

 

Nå desserten til aften var iøvrigt Amo's suveræne chokoladetærte med Vebbestrup vanilieis, rent kræs for ganen. Vi var løbet tør for kaffefiltre (igen), og jeg måtte igen (pinligt) over til Claus og hente et par stykker - men han fik kage og is til betaling, så mon ikke han var tilfreds (afkryds)