Æv, æv, en lille træls og underlig historie..

Forleden, den 30-08-2016 hentede jeg en ny mc og kørte den hjem fra Ulsted ved Randers (sådan ca). Turen var på lige +100 km faktisk kun på landevej og motorcyklen, en Suzuki SV1000s er udstyret med Yoshimura potter hvor DB killeren er pillet ud, så den larmer godt.

Turen gik egentlig fint med samme udstyr som normalt (samme hjem jeg har brugt i 4-5 år), men da jeg kom hjem var mit hoved helt baldret og alt hylede og jeg virkede meget ukoncentret ifgl. Anette.

2 dage efter havde jeg stadig hylen for ørerne og kørte en tur med ørepropper

6 dage efter havde jeg stadig hylen for ørerneog fik sat nye dæk på motorcyklen, og måtte simpelthen sætte DB killers i for at dæmpe bas-lyden fra udstødningen, det var ubehageligt; især under motorbremsning hvor den buldrede mest.

I forbindelse med dækskiftet hos Special MC købte jeg også et sæt MC ørerpropper.

Her 11 dage efter jeg har stadig en væsentlig hylen for ørerne og kører med ørepropper hver gang; - jeg kan kun håbe det forsvinder over tid, men worst case er det simpelt hen en permanent skade der opstod på "sølle" hundrede kilometer ...

 

Lidt fra facebook - en konklusion jeg iøvrigt er ganske enig i (skaden er bare sket):

 

Det er formodentlig vindstøj i hjelmen der er dit egentlige problem, og hvorfor er det så pludselig et større problem nu, end det har været tidligere? Sandsynligvis pga den anderledes aerodynamik på din nye cykel. Kåben giver ikke meget læ. Afhængig af din højde og højden på kåbeglasset, kan der genereres ret forskellig turbulens på forskellige cykler.

  • No labels