Ja det er trist at konstatere, men vi må desværre indse at tilliden til Vendia p.t. er konstant dalende.....

Vi har nu fået bygge rapporten, og kan ikke undgå at finde bare en eller to ligheder med http://www.mos-eisley.dk/KHV145/Lists/Blogmeddelelser/Post.aspx?ID=27

Samtidig hører vi intet fra dem om hvad der sker eller ikke sker, i en mail fra 27-12-2010 har jeg skrevet:

"Hej Ole (Nina og Søren)

Først og fremmest god jul og et kommende godt nytår.


Jeg vil lige høre hvad de kommende planer (selvom vejret jo er noget af en Joker) er for huset, er der planer om at sætte gulvvarmen til, begynde indenfor eller hvad? Og kan/vil I mure mens der er frostvejr eller er det en dårlig ide?


Lige nu er vi faktisk oppe i huset og tørre op og lufte lidt ud hver dag, alle vinduer sejler totalt i vand - så vi er jo spændte på om Nina's løfte kommer til at holde næste vinter :-/Lige et par andre praktiske ting:


1. Emhætten er da vist placeret forkert p.t. - den er ikke sat henne over kogeøen, men henne ved døren til gangen, ca. hvor køleskabet kommer til at stå?


2. Vi har bestemt at der ikke skal en normal dør i til forældrebadeværelset, men en skydedør, for at effektivisere pladsen.Lad mig endelig høre fra jer.

"


Der har ingen respons været på denne..

Forleden mailede jeg igen, responsen var en mail tilbage med "jeg har videregivet den fremsendte mail til byggeformanden Svend Ove. I kan evt. kontakte ham på 23 73 18 50 for at høre nærmere omkring dette."

Det er sgu lidt trist....
  • No labels