Firmabil - leaset lige inden "Den røde dronning" eller "Den talende Guccitaske" og hendes kompan Sleep-Valley slår til og stopper alt det leasing-sjov:

PowerShift-automatgearkasse
Med den avancerede Ford PowerShift-automatgearkasse med seks gear og dobbeltkobling får du en lettere og mere brændstofbesparende kørsel. Med Ford PowerShift får du en op til 10% forbedret brændstoføkonomi sammenlignet med konventionelle automatgear. Motortyperne, der kombineres med Ford PowerShift, er 2.0 liters EcoBoost-versionerne (203 HK og 240 HK), og Ford PowerShift fås som ekstraudstyr til 2.0 liters (140 HK og 163 HK) Duratorq TDCi-motoren.
Den nye 2.0 liters Duratorq TDCi-motor
Vores dieselmotorer anvender den nyeste avancerede teknologi, så ydelse kombineres med fremragende brændstoføkonomi og mindre CO2-udledning. Den markant forbedrede 2.0 liters Duratorq TDCi 163 HK (340 Nm) dieselmotor kører jævnt, lydløst og har en god respons. Den har en CO2-udledning på kun 139 g/km med 6-trins manuelt gear, og kombineret med Ford PowerShift-automatgear er CO2-udledningen helt nede på 149 g/km.

 

Tak til Netic for muligheden (smile)

Nogen der vil købe en Mitsubishi Lancer STW 2004 ?

  • No labels

3 Comments

  1. Damn it - Leveringstid på op til 12 uger ... (sad)

  2. Damn it - 11 uger og 5 dage?