Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Da jeg da stadig anser mig selv for lidt "nørded" og et stort legebarn ("stor er den der bevarer barnet i sit hjerte") , kommer mine hobbies lige her, i fuldstændig tilfældig rækkefølge...

 


Motorcykler

I 2002 fik jeg endelig det motorcykel-kørekort som alle mænd vel engang i mellem har sukket efter at have; så jeg købte mig en brugt motorcykel; en Suzuki GS500E - men efter at have kørt på den i bare 3 uger blev jeg hurtig klar over at den var sgu for lille: 42 Heste er bare ikke sjov nok!

...

I Juni 2016 fik jeg så en MC igen - se på Ny motorcykel

I September 2016 skiftede jeg den - se på Ny Motorcykel Suzuki SV1000s 30-08-2016 - desværre realiserede jeg at jeg havde tinitus, hvorfor den ikke rigtigt kører mere.


Film

Jeg er lidt af en film fanatiker (med tryk på lidt) og prøver at se en del film i biografen og konstant udvide min DVD kollektion med enten de nyeste eller gamle klassikere, der jo ofte kan findes for en slik på DVD.

Alt er dog med måde, og jeg går bestemt ikke så meget op i det som "i gamle dage", hvor jeg kunne være vågen en hel nat for at vente på en film på en kanal - idag fortrækker jeg godt nok min varme seng og falder i søvn efter 15 minutter af de fleste film i sove-værelset, det må være et klart tegn på alderdom (suk).

I forbindelse med hobbyen har jeg et godt kendskab til skuespillere og skuespillerinden, instruktører og hvem-spillede-hvad-i-hvilken film, her kan man jo udnytte den fantastiske www.imdb.com for at bevise at man havde ret (smile)

Se mine favoritfilm her

...

I året 2005 startede jeg (vi) på at holde slanger; egentlig kiggede vi lidt efter en eller to skægagamer til at have i et terrarie, men jeg kunne hurtigt mærke at det var hos slanger interessen lå, men se meget mere om dette på slangereden.dk