Start

   

Velkommen

Velkommen til Mos-Eisley.dk - Hjemmesiden for NormannAnetteToke og Christopher, samt diverse kæledyr og reptiler.

Her er alt muligt blandet som billeder, artikler og blogs om os, vores familie, venner og bekendte - samt vores hobbies og interesser.

Du er velkommen til at snuse rundt og evt. kommentere hvor det er muligt, eller maile os på bnp@mos-eisley.dk

      

Favorit citater

 "Neo, sooner or later you're going to realize, just as I did, that there's a difference between knowing the path and walking the path"

"Oh, if a man is considered guilty 4 what goes on in his mind - Then give me the electric chair 4 all my future crimes, oh"

 

"A fool with a tool is still a fool"

  • ITIL anvendt citat

 

"Den der bidrager mest til en fest, er den der ikke er der"

  • Ukendt oprindelse

 

Vi har kun det skæg vi selv sidder på, eller har fjernet 

  • Me-self, 200x...

 

Et Telenor monent" ( = "et øjebliks stilhed")

 

 

Icon

Hvad roder jeg med? - Primært med Atlassian Confluence - som hjemmesiden kører på, samt Atlassian JIRA

Besøg også disse interesseområder


Familiebilleder
Familiens Blog og andre spændende ting
Blog

Andre billeder

IT

Huset

Slanger

5S

Anmeldelser

Alt det Andet

 

Nyt på Bloggen:

Ja, nu "hænger" jeg i Slagelse og laver JIRA for en større produktions virsomhed her - og det er ret spændende.

De havde allerede brugt 1 dag med vores konkurrent på at lave et workflow og planer - lige indtil jeg kom forbi (smile)

Interessant at have 5 mennesker fra samme virksomhed i et mødelokale, der skal blive enige om implementering af et (forud) aftalt workflow, hvor meget mon det ligner oplægget når vi er færdige?

Svaret kom langt hen af vejen allerede idag: meget lidt....

5-6 meninger og opfattelser af virkeligheden og dagligdagen der skal implementeres i et system sådan "for real" - det sætter tankerne og debatterne igang. Heldigvis er det rigtige fornuftige nemmesker der ikke er bange for at tage beslutninger eller mod gode råd..

 

De sidste snart 3 uger med JIRA har givet mig en masse input og viden, både på det mere procedurelle/implementerende plan , men også omkring JIRA produktet selv, og det har kastet en del opdateringer og dokumentation af sig om aftenen, der vist mest går med at teste JIRA ting eller se på udvidelser og smarte ting:

 

Styling og "niceness" af JIRA: 

http://www.mos-eisley.dk/display/ATLASSIAN/How+to+hide+the+Comment+section+on+a+Transition+Popup

http://www.mos-eisley.dk/display/ATLASSIAN/Coloring+a+Field+in+Read+Mode

 

Workflows:

Creating Workflows in JIRA from a practical perspective.

Getting a field value in Read Mode

http://www.mos-eisley.dk/display/ATLASSIAN/Script+Runner+plugin


Strøtanker...

http://www.mos-eisley.dk/display/ATLASSIAN/Getting+a+field+value+in+Read+Mode

 

Største problem her på hotellet er det sløve internet, der ikke kan nå bare ADSL hastighed (leveret af TDC iøvrigt...)

Tidsmæssigt går det egentlig rimeligt, det er lidt hamsterhjulet - Stå op, arbejde, spise, arbejde/teste/skrive/tv, sove - start selv forfra. Hjemve'en rammer mest sidste dag og når der er talt i telefon med Anette og ungerne.

Landsforvist...

Er jeg ikke helt, men Forsvaret har hyret mig 12-15 til arbejde i København, og en anden kunde i Slagelse er der aftalt 3-5 dage med. 

Så det er en form for landsforvisning eller "nedgradering" at jeg skal til København 3-4 dage hver uge de næste 3-4 uger.... 

Stakkels Anette (smile)

 

For good denne gang.

Læs om vores ferie i Sverige på Sommerferie Sverige 2014

Mandag er det 1. skoledag for Christopher i 4B, Toke i 8I og 1. arbejdsdag for de voksne.

Inspired by blazy, I have found some more to investigate:

 

http://www.magictoolbox.com/magiczoom/

Ferienoter....

Så er 1st del af vores ferie snart ovre, sikke hurtigt den tid gik (sad)

Vi fik da hygget en del, og lavet om - sådan mere eller mindre på Toke's værelse - specielt fik han større skrivebordsplads, noget der bestemt var tiltrængt til alle laptops og kammeraterne. Christopher fik også et nyt større skrivebord, og hans værelse får en tur når han skal på ferie hos bedstemor og Torben.

Onsdag i denne uge mødtes vi med Pia, Sarah og Caroline (Gleerup) i Djurs Sommerland og havde en superhyggelig dag sammen i temperatur på over 30 grader - høj sommer. Efter Djurs Sommerland kørte vi med til Risskov og spiste aftensmad og hyggede - inden vi gik under dynerne dernede.

   

Dagen efter - torsdag - tilbragte vi sammen med de samme 3 piger i Legoland, hvor vejret også var rigtigt, rigtigt god - omens en smule køligere end dagen før. Vi var i Legoland i ca 9 timer, inden vi bombede begav os tilbage til Risskov for at få noget mad og sætte Lars og Pia's tagboks på vores Mondeo. Det viste sig dog at være lidt sværre end forventet, og da Lars var på cykelferie i Schwiez, opgav vi ret hurtigt det projekt.

   

Fredag var vi hjemme og gik til hånde med en del rengøring og småprojekter - og fredag aften var jeg på en fantastisk 55 km tur hvor der var god energi i benene, den nye Canyon cykel er bare så nice 

Lørdag gik lidt i samme dur - bl.a. fik vi langt om længe hængt et forhæng op i ungernes brusekabine - 3 år efter indflytning - det tog også 3 timer at tilpasse og sætte op pga. den lidt underlige mål og gulvafslutning. - Anette brugte ca. samme tid til at gøre bilen flot ren, både udvendigt og indvendigt.

Søndag var jo ren regnvejrs dag - og der blev igen dømt indeprojekter - bl.a. skulle jeg lave 2 huller og isætte sådanne ledningsdimser, så ledningerne kunne gå gennem borderne, istedet for igennem - det blev en større process, for at få alle ledninger trukket igen. Senere kom Claus og Mette til kaffe, kage og Partner - her var det jo rart at banke tøserne  (smile) 

 

Ferietid....

Vi har ferie i øjeblikket - uge 28 er primært dedikeret os og ungerne - dvs. diverse projekter i Klarup og huset..

Det vildeste svar...

På facebook havde jeg spurgt igår:

Cyklister i venstresving - det var jeg dæleme ikke klar over :http://www.cyklistforbundet.dk/Alt-om-cykling/Love-og-regler/Tegn-trafik-cykel   samt   Andet spørgsmål - skal man cykle på cykelsti hvis der er en? ?? En par bilister syntes det bestemt idag....

 

Det gav en mindre diskussion omkring ting - bla. cykelister på vejene, hvorm en af mine kollegaer skrev

...

Som bilist bander jeg nu også jævnligt over cykel (specielt cykelaber der tror det er Tour De France) når der ikke køres på cykelstien....

 

Svar fra en anden bekendt (kaldet det vildeste svar)....

 ja, når jeg kører i bil holder jeg mig altid inden for hastighedsgrænsen, blinker altid når jeg skal dreje, parkerer ikke hvor det er forbudt - selvom det betyder en laaaang gåtur på 3 minutter, giver plads ved sammenfletninger, kører aldrig stærkere for at nå over krydset ved gult/orange lys. Er der is, sne, glasskår, sten eller dyrelort kører jeg bare videre. Sådan er det jo. Jeg bliver på vejen. Sådan er reglerne. De skal holdes. Og DET gør JEG. Hvorfor, spørger du? Fordi så har jeg RET til at bliva gal, når jeg ser cykelaber. Ja, de der grimme nogen, der ligner en rød røv i ansigtet, og i stramt tøj og dyre cykler. Hvad fanden bilder de sig ind at køre på vejen. Jeg kan køre over sten, dyrelort, ræve og hjorte, så kan de også. Eller finde en anden vej. Ja, hvorfor ikke, der er vel plads til dem på andre veje med cykelstier. Hvofor fanden skal de køre på række på en næsten øde landevej uden ordentlig trafik? På en strækning på 50 kilomter møder de mindst tre biler, der bliver sure. Det er for galt!! Hvorfor kan de ikke bare køre cykelløb på cykelstier? Så er de blandt børn, ældre og pendlere, busser og håndværkervogne - rigtige mennesker! Og så kan de blive set. Det må da være en fordel. Måske skulle cykling som motionsform bare forbydes? Jeg betaler skat. Det er MIN vej.Som JEG er over for mine medbilister, kunne jeg ikke drømme at være overfor cyklister: Overvægtige rotter i stramt tøj. Og så tager de hjem og ser Tour de France!! Det er det værste. Stiknarkomaner på to hjul, er de. Ikke som fodboldspillere, der går til biddet og stålet på en bane med fans, der altid opfører sig eksemplarisk. Men cyklister, de skal væk skal de. Så jeg jubler, når jeg ser dem i to rækker. Så kan jeg køre helt tæt på den bageste og gasse helt op. Eller bedre: Bruge hornet tæt på dem. Eller sprinklervæsken - god ide!! Hold kæft, hvor er det skægt at se. Herregud lidt sjov kan de vel nok tåle. Og så har de styrthjelm. Så de slår sig nok ikke. Rigtige trafikanter på fire hjul er de jo ikke. De har sikkert heller ikke bil - og så har de slet ingen rettigheder!! Et er sikkert: Jeg nægter at glæde mig over deres fællesskab, nægter at hilse, nægter at give plads til dem, nægter at give bruge hornet på lang afstand for at advare dem, hvis der er modkørende trafik. Fandme nej om jeg vil køre over i modsatte bane for at overhale dem. Det ville jeg kun - MÅSKE - gøre, hvis det var en traktor, trailer eller campingvogn. Men de har jo også fire hjul. ...... MÅSKE er der en anden måde at anskue tingene på

 

 

Spændende ting: