Sidste weekend havde vi booket en overnatning i Kolding, da Anette i flere år gerne ville se Givskud dyrepark - der vist hedder Givskud Zoo nu (smil)

Så via booking.com fandt vi en spændende Hotel lejlighed i Kolding, som jeg har været i et par gange på det sidste, og som virker som en dejlig by.

Fredag - Vi ankom i god tid, ved 12 tiden efter et par timers kørsel fra Aalborg, og fandt Hotellet inde midt i centrum i de snørklede gader; og da vi ført havde værelse fra kl. 15 gik vi mod centrum. Vi var så heldige at der var majfest i byen den dag, så mange af butikkerne havde 20% på alle varer og der var rigtigt mange mennesker i gågaden og en god stemning samt udstillinger fra lundbruget - grise, kalve, høns og får samt traktorer m.v.

Efter et par hyggelige timer rundt i centrum med lidt shopping og lidt mad gik vi op til Koldinghus, en gammel "borg" midt i Koldings centrum der er flot og velbevaret - vejret var varm og rigtigt lækkert og vi sad bare op af de gamle murer og sumpede lidt.

Ved 14:30 tiden gik vi ned til hotellet og checkede ind - her blev vi så opmærksomme på at trods ordet "hotel" i navnet, var linned og håndklæder ikke med i værelsesprisen, men kostede 50 kr/person - engentlig syntes jeg det var en værre ripoff....

Men hotel lejligheden var rigtig lækker og vi havde bestil en med "street view" med vilje - den havde den da også delvis, men vi fik også "lake view" med i prisen, noget man ellers kunne opgradere til for 130 kr...

Super lækkert sted med 2 værelser, fuld køkken, kaffemaskine og en lille ovn, hvis man selv ville lave mad. 

Om aftenen gik vi 500 meter væk til en Italiensk resturant "Bella Italia" hvor Anette og jeg fik risotto, mens ungerne fik en pizza - fint resturant og god mad.

Efter manden cruisede vi gennem byen hjem, og fandt en større menneskemængde på Axeltorv, hvor det viste sig at Basim skulle give nogle numre - lyden var a'h til - knægten kan faktisk synge, hvilket dog først viste sig da de fik styr på lyden til "Love Song"

 

Om lørdagen stod vi op i god tid og kørte mod Givskud, en anderledes tur da vores GPS ledte os på virkelig mystiske veje, men vi endte da i Givskud Zoo. Det er en lidt underlig sted, først parkerede vi udenfor, men det skal man ikke, da en del af parken kun kan ses i bil - så vi kørte ind og satte bilen. Parken er en blanding af at gå rundt og se på dyrerne og køre rundt og se dyrerne. Det mest ophisende var at vi så en del af en bisonfødsel - første gang vi kørte forbi var kælvingen igang og vi holdt 15 minutter og ventede på at kalven skulle dumpe ud - hvilket ikke skete så vi kørte videre. Efter ca 1 time kom vi tilbage og der var kalven så født (smil)

Vejret var desværre ikke så godt, men vi fik da brugt ca 3,5 timer i parken og stedet var ok, men levede nok ikke op til vores forventninger trods alt. 

Vi var i Aalborg ved 17:390 tiden, her var vejret så meget bedre end sydpå, men det havde været en ganske god tur for både os og ungerne.

Se alle billeder fra turen på Kolding og Givskudtur Maj 2014