Blog fra april, 2012

Er lige gået død for tiden, sådan kan det jo gå.

Weekenden avr rimelig fredaligt, der skete der bestemt ikke det store.

Vi var dog oppe og se bilen hos Ford Brønderslev søndag, hvor de talte om levering denne uge - nu har vi lige fået at vide det først bliver onsdag næste uge, øv - sløve bananer (ked af det)

 

Tilbehøret er klart....

Men hvor er bilen ... ?

Nå ja, først i Danmark i (forhåbentlig) næste uge...

Fantastisk, og lige hvad vi egentlig manglende i privaten også. Denne skal selvfølgelig også med til Silverstone i maj, da der er navn på af samme grund:

Status på bilen...

Idag kørte vi til Ford i Brønderslev for at høre til bilen, og fik en fik snak med en sælger gut deroppe. Den skulle gerne komme i uge 18, så der er selvfølgelig ikek andet at gøre end at vente.

Her kan man se det - screenshot fra Ford:

Så fortæller men sin kære Svigerfamilie at der er den fremragende film King Pin, og får en blandet tak tilbage...

 

En æra er ovre

For en hel generation, nu da rumfærgerne pensioneres. Se de flotte billeder på http://www.bt.dk/udland/se-de-utrolige-billeder-kaempefly-transporterer-rumfaerge

Man bliver sgu så stolt af den knægt for tiden, senest en imponerende skolehjem samtale, og igår aftes læste hans højt af en biblioteksbog - første gang jeg har set ham klø på med noget der var ham "ukendt". Han kan meget mere end han tror, så vi skal have indgydet lidt selvtillid og tro på sig selv, istedet for han bare venter på at far eller mor hjælper med de svære ord når man læser lektier.

Fars store dreng (smil) Christopher

5 Km på 23:57 ...

Pu ha, idag fik den gas på løbebåndet, istedet for de 10 km i skarpt trav var der lidt mere fart på.

Det skulle være et gennemsnit på 4,47 min/km. direkte fra koldstart (blink)

Men så var jeg også kvæstet bagefter, det blev dog til lidt styke- og vægt træning. Efter motion var vi ude og handle, her måtte jeg bede Anette bære mig fra Føtex til bilen; noget hun blankt afviste - tsk tsk

Men jeg er klar igen, op på hesten og derud af (smil) Godt med en god omgang motion til en gamme mand ... (tommel op)

Første rigtige dag i haven

Idag tog vi fat; så kunne jeg ikke stoppe Anette mere.

Men jeg var ude og handle græs, gødning, stolpehatte og meget mere i hhv Jem og Fix, Bauhaus og Silvan gik hun igang med at plænelufte hele græsplanen; da jeg kom hjem forsatte vi og fik luftet resten, samt samlet op - da opsamleren desværre stadig er i sommerhuset.

Derefter gik den ind efter Toke hos Niklas, med en hurtig kop kaffe hos Lotte og Brian, derefter til Gug for at hænte græs-så maskinen.

Da vi kom hjem gik Anette igagn med at gøde og så, mens jeg satte hatte på vores stolper og fik sat trampolinen op - med 2 jord-spyd til (forhåbentlig) at holde den nede i blæsevejr !!

Stolpehatte på:

Og haven:

Trampolinen:

 

Toke på lejrtur i Egense

Igår cyklede Toke og 5c på lejrtur mod Tårnhøj lejeren i Egense. Det var et lortevejr og allerede kl 08 ved aflevering var han godt våd, men der var pakket gummistøvler og regntøj til dem.

De cyklede 26 Km derud og blev pænt våde.

Idag skulle de så hentes af forældrerne, så jeg havde aftalt med ham at vi kunne cykle tilbage til Klarup sammne, og det var han frisk på.

Turen derud på cykel var frisk, det var 1st rigtige tur iår - men det gik ok.

Da vi ankom viste det sig, at det havde været en pænt våd tur - rigtigt mange af børnene havde haft gummistøvler og regntøj med, forældrerådet havde vist bare fejlet noget i at fortælle forældrerne, at de faktisk skulle bruge gummistøvlerne på turen, så der havde været MANGE våde sko og våde unger.

Men de havde ellers haft en god tur. Jeg var dog i tvivl om turen hjem var lidt for lang eller hård efter sådan en tur igår og lejrlivet, - man han var 100% frisk. Det gik også supert, i Storevorde måtte han dog lige have en 1/2 liter kakao at komme sig på - men hele turen var uden at kny - ud over vi begge havde ondt i bagen, så det var fedt og hyggeligt, vi fik jo snakket en masse. Pænt kolde da vi kom hjem, så er varmt bad var bare dejligt (smil)

Turen kan ses på min Endomondo for idag 14-04 - http://www.endomondo.com/profile/179789

Ud over dette skal Christopher faktisk også have en ros; - vi var til skolehjem samtale torsdag aften - med lidt spændte forventninger omkring indsats; men måtte skamme os en del bagefter, da han blev omtalt i meget rosende ord; både for hans sociale adfærd og også for arbejdet - selvom der selvfølgelig er noget at arbejde med endnu!!

Stor dreng, kan selv !! 

Torsdag

Torsdag var rengøring af hytten og en tur i Motionscenteret, mere huskes ikke (smil)

Fredag

Fredag tog vi til Viborg for at spise påskefrokost hos far og Nina, stor og glædelig overraskelse at Laila og Børge var der. Der var grill-selv buffet, så det blev nogle hyggelige timer. Vi kørte dog tidligt, da Claus og Mette skulle komme til spisning om aftenen, og der skulle grilles en større steg til det formål. Så vi fik lækker mad hele den dag.

Lørdag

Lørdag havde jeg vagt, så det blev en hygge dag hjemme, hvor vi bare råhyggede og så film og lavede diverse ting i hytten...

Søndag

Søndag var også stilledag indtil kl 15, hvor familien Gleerup kom forbi, for at tage os ud at spise med NORAD. Vi tog på VISA, hvor grådigheden vist tog lidt over for undertegnede, Mikkel og Rasmus, så vi skulle have den store 400g XL burger, føj hvor var vi alle mætte da vi trillede tilbage til Kærhavegårdvej 145.

Mandag

Mandag tog Svend Aage (svigerfar) og jeg i sommerhuset med en trailer for at hente vores trampolin, stige og lidt andre småting tilbage til huset, Trampolinen savnede ungerne (efter sigende). Efter at have spist hygge frokost tog vi i motionscenteret for at opdage, at vi vist er i nedafgående form, suk...  

 

James Bond kører med stil

I en Mondeo selvfølgelig (smil)

http://media.ford.com/article_display.cfm?article_id=24730

og i det hele taget en fed weekend, sammen med kunder og kollegaer.

Ud over Top Gear var vi på FAMO og spise et fremragende måltid med 6 forretter (Antipasti), derefter Ravioli (Primi Piatti), og noget Curvette til hovedret (IL Secondo) og endenlig is med fugt til dessert (Dolce) - og det hele med en fantastisk vinmenu til - virkeligt godt!

Overnatningen var på Hotel Avenue - udemærket og ganske gennemsnitligt.

På vej hjem var vi på Fredericia køreteknisk anlæg, hvor Bayern Auto Group i Egå havde sponseret en BMW 1M til test, og racerkøreren Marco Sørensen, - som Netic sponserer, gav alle et par ture rundt på anlægget, det var konge - den "mand" kan køre bil (smil) Han kørte ca 160 omgange a 900 meter, og bilen kørte 2 km/l med den fart.

Derefter var det hjem til Aalborg igen, godt trætte.

Se billeder på

http://www.mos-eisley.dk/display/familiebilleder/Familiebilleder+2012#Familiebilleder2012-TopGearEvent31-03-2012

Her er et par videoer fra showet:

Lidt BMW Guf:

3D Gaming på storskærm

Toke's playstation blev sat til i stuen, så der kunne spilles Black Obs i 3D: