Blog fra februar, 2012

Status: 2 Mdr - 5 kg down

Så er der gået 2 måneder - 2 måneder hvor jeg faktisk ikke har spist kage (ud over 2 mini "pligt" stykker), slik er faktisk kun en smule i weekenden, og generelt drikker jeg simpelthen mere mælk og spiser en lille (bare en lille) smule sundere.

Igår var der igen 10 Km på løbebåndet på ca. 55 minutter og til morgen var jeg på vægten - 82 Kg - 5 nede i forhold til juletiden. Ikke har jeg bare tabt nogle, men der er også flytte lidt rundt på resten, ingen tvivl om det.

Så er man jo lige lidt høj og klar til at fortsætte - eneste ubehag er at mit højre knæ er begyndt at gøre pokkers ondt efter løbeturerne (ked af det) 

Torsdag holdt vi Toke's fødselsdag for min Mor og Torben, da de tager til Egypten på ferie den 10-3 - det blev en hyggeligt frokost med en dejlig gåtur og hygge mens de var der, dejligt at se dem igen - og høre at de glæder sig til deres ferie.

Fredag tog vi ned til Lars og Pia for at assistere lidt dernede, også en hyggelig dag hvor "Tøserne" shoppede lidt rundt i Århus - selvom de slet ikke nåede i Illum som planlagt. Det blev skisme også en hyggelig dag med masser af god mad og lidt slik (smil)

Lørdag var der storoprydning på Kærhavegårdvej 145 - naboerne ville gerne låne traileren, så den skulle lige tømmes for sand. Over middag tog vi i motionscenter for at træne lidt, og stødte ikke overraskende på Connie og Carsten. Resten af dagen var bare hygge hjemme - afsluttende med Voice finalen til aftenskaffen - det kedede dog ungerne, så de gik i seng og så Spider-man 3.

Søndag var en super fin dag rent vejrmæssigt, så vi spurte Connie og Carsten om de ville med i sommerhuset på Als Odde og have kaffe med Lars og Pia - det havde de dog ikke tid til...de skulle gøre rent og handle (tommel ned) Men vi trillede derned efter at have afleveret Toke hos Niklas, og havde 3 superhyggelige timer dernede med supervejr og en gåtur ned til vandet. Dejligt at se Stoffer hygge sig - uden en computer eller PS3 foran øjnene!!

Resten af dagen var også bare afslapning, hygge og lækre bøffer til aften. Og så fik vi lige set "Burn after reading" igen, igen - sjov film !!! 

Så er bilen bestilt

Firmabil - leaset lige inden "Den røde dronning" eller "Den talende Guccitaske" og hendes kompan Sleep-Valley slår til og stopper alt det leasing-sjov:

PowerShift-automatgearkasse
Med den avancerede Ford PowerShift-automatgearkasse med seks gear og dobbeltkobling får du en lettere og mere brændstofbesparende kørsel. Med Ford PowerShift får du en op til 10% forbedret brændstoføkonomi sammenlignet med konventionelle automatgear. Motortyperne, der kombineres med Ford PowerShift, er 2.0 liters EcoBoost-versionerne (203 HK og 240 HK), og Ford PowerShift fås som ekstraudstyr til 2.0 liters (140 HK og 163 HK) Duratorq TDCi-motoren.
Den nye 2.0 liters Duratorq TDCi-motor
Vores dieselmotorer anvender den nyeste avancerede teknologi, så ydelse kombineres med fremragende brændstoføkonomi og mindre CO2-udledning. Den markant forbedrede 2.0 liters Duratorq TDCi 163 HK (340 Nm) dieselmotor kører jævnt, lydløst og har en god respons. Den har en CO2-udledning på kun 139 g/km med 6-trins manuelt gear, og kombineret med Ford PowerShift-automatgear er CO2-udledningen helt nede på 149 g/km.

 

Tak til Netic for muligheden (smil)

Nogen der vil købe en Mitsubishi Lancer STW 2004 ?

Yeah 10K run...

Eller rettere - 2 stk 5K run idag på løbebåndet, med mellem 11-12 km/t og lidt stigninger (smil)

Et mindre personligt mål der blev nået - altid dejligt!!

Samtidig er min chef Steen gået igang med at se på firmabil, så må vi se hvad næste uge bringer; imorgen er der forsat IT Revision, derefter 2 dage ferie og 2 dage weekend!!

 

Skønt...

 

Skuffe og IKEA Dag

NEJ ; vi var ikke i IKEA igen idag, der må være grænser - men har brugt en del af tiden på at sætte 3 skuffer fra HTH og en hylde op i det lille badeværelse, samt de dertil købte IKEA dekorationer og spejl:

 

Efter en gang frokost var det en tur i motionscenteret, 8,8 km på løbebåndet og lidt styrke- og ryg-træning

En rigtig hyggedag

Igår fredag havde Anette fri, og da vi ville gøre det til en hyggedag for 2 - ungerne skulle jo i skole (smil) tog jeg også fri.

Der var planlagt et rimelig fast program, så efter at have spist morgenmad med ungerne og leveret dem i skolen kom bilen forbi vaskehallen, det var yderst(advarsel) tiltrængt.....

Først ned og returnere den OBH Køkkenmaskine der har pryddet vores bryggers i ca. 2 måneder - vi fik jo leveret 2 stk. ved en fejl, men vi har bare haft lidt dårligt samvittighed over at have den, selvom jeg tror at WhiteAway havde opgivet den, de har aldrig hævet penge for 2 styks... Vi havde også fået 2 eksemplarer af et spil vi havde bestilt til Toke, det ene blev også sendt tilbage igår - alt i alt med en god mavefornemmelse (smil)

Derefter tog vi først til Br. Hosbond på Humlebakken for at prøve den nye Ford Mondeo Stationcar og derefter til SMC for at prøve en Skoda Superb Combi - så vi snuser lidt til en ny bil, evt. som firmabil.... Begge modeller var bestemt dejlige, der var ingeng tvivl om at Mondeo'en var den mest lækre, både i udseende og interiør, men Skoda'en har altså bare noget jeg godt kan lide, bl.a. i den limosineagtige størrelse; og den kan bestemt ikke kategoriseres som dårlig, bare lidt en tøddel efter Ford'en....

Nå, efter den hygge stund tog vi lige forbi HTH for at hente 2 skuffer mere til et skuffeprojekt, og tog derefter i IKEA.

Listen over ting vi skulle have i IKEA var meget kort - et decilitermål og et par dekorationer, men vi startede lige med en hyggelig frokost og kop kaffe i resturanten, dejligt fredeligt med bare os 2 der kunne sludre og hygge...

Vi kom derfra med 2 dekorationer, 1 LED pære og 1 personsize spejl til soveværelset, - sjovt som man altid bringer lidt ekstra skrammel med sig inden man er ude. Et deciliter mål fandt vi ikke.

Endelig tog vi i Shoppen for at se lidt på en TomTom holder til bilen i Elmutanten, jeg kunne dog ikke finde noget der passede mig, så derefter futtede vi op og hentede Christopher der var til fastelavn i dussen, og derefter hjem.

Kl 15 var jeg med Toke nede og han blev klippet i en smart frisure hos den lokale frisør "Hårlokken", godt ned på 3 mm over det meste undtagen toppen, smart fyr - derefter blev han kørt ind til Niklas hos Lotte og Brian, for at tilbringe weekenden der. Derinde skal han hjælpe med at dele reklamer ud her lørdag, spændende at høre hvordan det er gået (smil)

Kl 18:30 troppede vi op til spisning hos Claus og Mette (og Elba) - og hyggede os vildt meget hele aftenen (smil) Super naboer

Lidt til lattermusklerne

Se denne (smil)

Igår var vi en tur forbi åbent hus hos Brian og Lotte, i anledning af deres 12 1/2 år som ægtefolk (smil) Det var rigtigt hyggeligt og Lotte havde som sædvanligt sørget for at kræse for os alle; - ungerne led heller ingen nød - der var saltstænger og spillemaskiner i stor stil.

Dejligt overraskende var det at vores dejlige venner Jørgen og Diana også var dukket op, de har jo efterårsferie i denne uge dernede syd på - superdejligt at se dem igen, det sker alt, alt for sjældent (ked af det)

Så alt i alt en super hyggelig dag; udover at vi havde købt gave i den forkerte farve, da Lotte er gået på rød istedet for limegrøn, he he

Ny hund

Har vi ikke fået, men måske sådan en?

All that motion with coffee

Idag tog vi op til min gode kollega Jesper og hans søde kone Birgitte i Hjallerup for at teste den Kaffe/espresso maskine jeg tidligere har kvidret lidt om her

Den laver dælme "a damn good coffee" - det må man sige, med lækkert mælkeskum. Anette var vist sådan la - la - Størrelsen af sådan en fætter huer hende bestemt ikke...

Så vi må se hvad der sker.

Derefter tog vi i motionscenter for at træne, jeg fik 8 km gennem benene på løbebåndet, med 11.1 km/t hele vejen, inclusive flere inclines på ruten, et fast passende roligt tempo går bare nemmere end at spurte afsted, også selv om der er stigning på. Anette var helt kvæstet efter træning, da vi ikke havde fået noget middagsmad, kun et lille stykke kage - Ja, øv - det var anden gang denne weekend jeg måtte spise "pligtkage" - Hvorfor faen bager Connie og Carsten når de ved jeg ikke spiser kage?

Men det er slut igen, ikke mere kage. OG det er jo dejligt når Anette siger det kan ses på mavsen (smil) Eller mangel på samme...

Bryan Adams Tribute

Nå, fredag skulle vi jo ind og spise og til koncert med Claus Hassing og hans nye projekt: Bryan Adams Tribute.

Vi startede med at levere Christopher hos mormor og morfar, og forsatte ned til Lotte og Brian, hvor vi afleverede Toke så han kunne hygge med Niklas og satte kurs mod Nordkraft i vores bil alle 4.

Vel ankommet tog vi på Azzura hvor vi havde bestilt bord for at spise. Vi var der ca 18:05

Der var fin betjening, dog syntes vi at vinen var lige dyr nok, 50-60 kr/glas eller husets vin for 210 kr - men det skulle jo ikke ødeligge festen. Vi fik maden kl ca. 18:50 - lige sent nok, da de var blevet informeret omkring vi skulle være på skråen kl 20. Maden var rigtig god - jeg syntes nu der var lige lidt nok, til dessert fik Brian og jeg en Tiramisu; bestemt ikke den bedste jeg har fået - langt fra endda, den var relativt smagsløs...

Nå, så var klokken også tæt på kl. 20 og vi daffede på Skåen ca. 200 meter væk i Nordkraft - det var et af argumenterne for ikke at spise på VISA, derfra til Skråen er der en pænt stykke på gåben; specielt når det er fuc*** koldt...

Det blev en rigtig god koncert med "Bryan Adams Tribute", især 2. sæt hvor alle var varmet rigtigt godt op - god musik (trods mit gennemsnitlige kendskab til Bryan Adams) og en yders aktiv Claus Hassing der gav den passende gas. Først fik jeg en Classic øl, men opdagede at der var Irish Stout - det er jo meget, meget bedre, så dem røg der lige nogle stykker ned af.

Ved  23:30 tiden tog vi hjem, - da Anette ikke drak øl havde hun bare drukket sodavand, og kunne derfor køre, det var trods alt dejligt!

Så en god aften med et god koncert med Bryan Adams Tribute, men næste gang spiser jeg hellere på VISA, mere, bedre og billigere....

  

Se alle billeder på http://www.mos-eisley.dk/display/familiebilleder/Familiebilleder+2012#Familiebilleder2012-BryanAdamsTribute10-02-2012

Og min smukke, smukke kone - der smiler (smil)

Argh, har en DELL server til NORAD som jeg bokser med - satants DELL, at man skal indstille alt muligt for at boote fra SD kortet!!!

Men imorgen er der spisning på Azzura i Nordkraft og efterfølgende koncert med Claus Hassing på Skråen: - Bryan Adams Tribute - ikke at Bryan Adams lige er min store favorit, men det er Claus så (og han er søn af Anettes gode kollega Hanne). Både han og hans kone er kendt fra div. sang shows og en Kohberg reklame (smil)

Vi skal spise og til koncerten med Brian og Lotte, så det bliver super hyggeligt !!

Lyt til et par numre af Claus her, specielt Coffe Song, som jeg tidligere har udtrykt begejstring for

Nå nej, den er brugt tidligere... Hvad jeg ønsker mig til jul...

Og blev aflivet igen... Been there, done that VSX

Efter min begrænsede Senseo success, er jeg blevet ansporet til at få en sådan:

Siemens TK 69009 Surpresso S 75

Men den er godt nok ikke gratis....

Guldkorn fra hjertet

Forleden var vi på Nordsømuseet, nu kendt som "Nordsøen" - sikkert forbi at ordet museum har en kedelig klang af kedsomhed, Toke var nemmerlig ikke besejstret for at komme på museum.

Nå, det var nu meget godt deroppe - væsentlig bedre end forventet - og vi skulel da lige have en gang pomfritter nu vi var der. Dette fik Toke til at erklære det var en god tur, og jeg sagde at "hver gang han fik noget i skrutten var det vist godt" og så begyndte at udlede af min uendelige visdom og mange ordsprog om at:

"Vejen til mandens hjerte går gennem hans mave" 

Denne forstod Toke og Christoper ikke, så der fulgte en fin forklaring sammen med spørgsmålet:

"Hvad er så vejen til kvindens hjerte?"

En lille sidebemærkning her er at Anette faktisk sagde "Penge", he he - mens Christopher højt sagde:

"Det ved jeg godt, det er gennem brystet" ....

 

LOL 

 

PS: Billeder fra turen kan iøvrigt ses her: Familiebilleder 2012 - Og det kan anbefales, vi brugte 3 timer deroppe, men få dykkerfodring af fiskene med (altså ikke fodring med, men AF en dykker) - det er en stor del af oplevelsen!