Så er vi hjemme fra en rigtig hyggelig weekenden i Jesperhus med far, Nina, Dorethe, Søren, Lucas, Andre og Bastian, den gamle køter (smil)

Vi startede fra Aalborg efter arbejde fredag, Anette havde fri og havde gjor klar, så vi kunne komme snapt afsted.

Vi spiste en lækker buffet i Jesperhus' cafe/resturant og gik derefter ud og så Hugo show - efterfulgt af en lille togtur rundt på camping/hytte arealet.

Derefter var der hygge i hytten resten af aftenen.

Lørdag fik vi frisk morgenmad og gik på opdagelse i Jungle Zoo - Jesperhus har lidt ligesom Randers Regnskov flere områder med masser af eksotiske dyr. Derefter en frokost i Jungle cafe'en og efterfølgende gik ungerne i 4D biografen.

Efter at have hygget os derovre tog vi alle i vandlang i 1,5 times tid - Toke og Lucas blev dog en times tid mere.

Om aftenen fik vi Pizza i Torve cafe'en - der var ikke andet i udvalget, hverken buffet, kyllingesalat eller de andre ting på menukortet - men hvorfor fa'en stod skiltet med buffet så udenfor?

Anyway - de lavede faktisk rigtigt gode pizza'er - og vi fik alle maverne fyldte igen. Derefter smutte ungerne i aktivitetshallen, mens vi andre sundede os og drak ud.

Så var det tid til lasergame, familien Gundelach/Rosted mod Nielsen, - vi fik alel en vest på og en laser pistol i hånden - derefter var der 25 minutters kamp i en mørk labyrint - og 25 minutter er faktisk temmeligt langt tid, sveden haglede af os alle da spillet var færdigt..

Og sejeren var knusende - de 3 Nielsen'ener havde knust modstanderne med over 1000 point mod ca 170 på deres side - pu ha - en revanche må der til lød det ...

Efter laser game tullede vi tilbage til hytten og åd slik (igen igen) og hyggede.

Sødan var sidste dag, så vi tog i vandland efter morgenmaden, - igen blev Lucas og Toke længede - derefter frokost i hytten. Da alle havde spist og der var gjort lidt rent og vasket op kørte far og Nina hjem, mens vi andre tog over i 4D biografen og så en film. Derefter kørte Dorethe med følge hjem - så vi snuppede lige 2 film mere - så vi havde set alle 3, og sluttede festen med en is. Derefter til Aalborg for at samle Oskar op hos Linda og Sv. Aage.

Så det var en super weekend!!